Oba páry se do Výměny manželek přihlásily proto, aby v druhé rodině nabraly nové zkušenosti, poznatky a uvědomily si, co od života vlastně chtějí. A jak se zdá, účel to splnilo. „My se rozvádíme, takže už spolu nejsme,“ prozradila Nově Milada, která s přítelem Mirkem vychovávala v domku bez teplé vody dvě děti.

Já už jsem s ním nějak nemohla vydržet, tak nějak už se to nedalo,“ vysvětlila mladá maminka čtyři roky po natáčení. Jistou roli v tom hrála i velmi bídná finanční situace, kdy Mirek splácel obrovské dluhy.

Štěstí neměl ani druhý pár Helena a Dušan. „S manželem už nejsme, rozvedli jsme se. Bylo toho hodně, každý jsme byli někde jinde. Co se týkalo dětí, tak to bylo v pohodě, ale co se týkalo nás dvou, to už nešlo vydržet,“ svěřila se paní Helena.

Manžel jí totiž nedával v životě už nic, co by ji naplňovalo. „Manžel byl takový, že se s ním nedaly trávit volné chvíle. Zaměřila jsem se na děti, protože s ním byla nuda. Pak už jsem nevěděla, co s tím člověkem dál. Do ničeho se mu nechtělo,“ popsala s tím, že svou úlohu v tom hrála i práce a peníze.

Dnes už má nového přítele a je spokojená. Přerušila kontakty i s náhradní rodinou, a to i přesto, že si chtěla jejich dceru Vanesku tu a tam vzít k sobě. „Řekli jsme si, že to nemá smysl. I když bychom si tu malou brali na jarní prázdniny, tak jí tím nepomůžeme. Dostala by se do něčeho lepšího a pak by se musela vrátit zase zpátky. Když to nepozná, tak nebude vědět, o co přichází. Je to lepší,“ vysvětlila Helena, jejíž vlastní děti už odrostly a odstěhovaly se.

Připomeňte si vyhrocené díly rodin z Výměny manželek:

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Posedlost úklidem způsobí obrovské problémy! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Odhalení nevěry v přímém přenosu! Díky Facebooku! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Extrémní neshody ve Výměně manželek: „Je to chlap k hov**“! TV Nova

Fotogalerie
12 fotografií