S pochybnou kariérou zlodějky začala, už když byla malá. Katka, která si odpykává téměř čtyřletý trest za krádeže, byla na sebe díky krádežím pyšná. Namočil ji do toho otec. Ve dvanácti letech ukradla 80 tisíc korun a pokračovala směle dál. Později začala fetovat. Nakonec se stala matkou čtyř dětí. Dvě však musela dát pryč.

„Nejhorší je pocit, když se mě někdo zeptá, kolik mám dětí. Nevím, co mám říct. Jestli mám říct čtyři. Nebo říct, že jsem dala dvě děti k adopci. Teď budou mít narozeniny, tak na to myslím. Jak asi vypadají a jak se mají,“ svěří se v Holkách pod zámkem Katka.

Video
Video se připravuje ...

Holky pod zámkem: V den kdy porodila, přišli policajti se zatykačem! TV Nova

Katka ale nerodila s tím, že dá svoje dítě k adopci. „V den, kdy jsem porodila, přišli do porodnice policajti a dali mi zatykač, že půjdu sedět. Tak jsem toho malého musela dát do adopce, protože jsem věděla, že půjdu sedět a věděla jsem, v jaké jsem situaci.  Neměla jsem jak to jinak udělat,“ popíše svůj příběh Katka. O její děti se nyní stará jejich babička.

Video
Video se připravuje ...

Znělka pořadu Holky pod zámkem TV Nova/ Youtube

Katčina dcera dokonce dlouho nevěděla, že je maminka ve vězení. Všichni jí tvrdili, že je maminka v Irsku a pracuje tam. Katka jí i z věznice volala a tvrdila, že pracuje v Irsku. Po poradě s psychology se však rodina rozhodla, že jí řeknou pravdu a holčička ji nyní ve věznici navštěvuje.

Celý Katčin příběh sledujte ve středu ve 21:35 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Holky pod zámkem už dnes! „Podcenila jsem to“ říká Michaela - 15 měsíců natvrdo! TV Nova

Fotogalerie
9 fotografií