V nesoutěžním vystoupení se už tuto neděli »otloukánci« soutěže převtělí v Hanu Buštíkovou (67) a Danu Vlkovou (65) neboli Kamelie. „Byly to dvě šťabajzny v osmdesátkách a jsou až doteď. Rozhodně si to pořádně užijeme,“ těší se Háma.

„Adéla s Alešem se Kameliemi už narodili. Jsou jako dvojčata od začátku show. Je vidět, že je pojí letité přátelství,“ tvrdí vedoucí maskérů Adriana Bartošová.

„Překrásné kostýmy, které jim padnou, nám jen nahrály k ještě lepší proměně. Líčidla jsme nanášeli s jemností a slušelo jim to oběma náramně,“ okomentovala proměnu Hámy a Gondíkové. „Každý z nich strávil na maskérském křesle zhruba dvě hodiny,“ dodala šéfka maskérů.

Přijde i Cina

Do finále postoupili Tatiana Vilhelmová (38), Martha Issová (36), Markéta Konvičková (22) a Milan Peroutka (27). Třešničkou na dortu bude vystoupení poroty, která se převtělí v americkou hiphopovou skupinu Black Eyed Peas. Čtvrtým porotcem finále pak bude vítěz druhé řady Jan Cina (29). Na jaká čísla a osobnosti vsadí finalisté, televize Nova zatím tají.

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Hana Zagorová osobně učila Aleše Hámu! TV Nova

Fotogalerie
29 fotografií