Ve středeční Výměně manželek se vám představila rodina z Prahy, kterou tvoří Denisa (32), Josef (33), dcera Saša (11) a syn Pepík (1). Na druhé straně jste se mohli seznámit s Gábinou (37), Slávkem (42), synem Vojtou (11) a dcerou Valentýnou (9), kteří bydlí ve Vinařicích u Kladna.

Denisa nyní promluvila o své dcerce Saše, která má diagnostikovanou poruchu ADHD. „V dětství ji vychovávali rodiče. Když byla malinko starší, tak pendlovala mezi mnou a rodiči. Já jsem na ni ani neměla nervy. Maminka ale před rokem a půl zemřela a Sašu to strašně moc zlomilo, protože ji měla moc ráda,“ svěřila se pro TV Nova.

„U dědečka, který si o ni zažádal, být nechtěla. Nechtěli ji ani v děcáku, že pokud tam půjde, tak půjde do výchovného ústavu. To jsem řekla, že nechci, protože ona potřebuje pevnou ruku a pevný řád, a co si budeme povídat – to tam oni moc nemají,“ vysvětlila.

Denisa se přiznala, že nemoc Saši je i její vina. „Hodně jsem se na ní podepsala. Myslím, že ještě není pozdě, ale je to strašně moc těžký,“ dodala.

Podívejte se, jak to ve Výměně vypadalo.

Video
Video se připravuje ...

Premiérová Výměna manželek: Souboj dvou životních stylů! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií