Coby Denisa je Stanislava Jachnická z akčního Roberta nadšená. Přesně takového kolegu potřebovala! Pracovně se na něj může spolehnout, neustále přináší vlastní nápady, umí to s lidmi, navíc je šarmantní a pozorný.

Video
Video se připravuje ...

Žhavá scéna v dnešní Ulici: Robert s Denisou neudrží vášeň na uzdě! TV Nova

Před pár dny to mezi nimi nečekaně zajiskřilo při polibku, který měl být původně jen obyčejnou pusou na tykání. Ti dva se navzájem přitahují, přestože Robert je mladší než Denisa. Dnes už svoje city na uzdě neudrží. Jenomže zatímco divákovo oko si přijde na své, natáčení milostných scén, jak známo, mezi herci nepatří k nejoblíbenějším. 

„Milostnou scénu jsem točila naposledy před dvaceti lety, a tak nebudu říkat, že jsem nebyla nervózní. Nejenom, že by Vuk mohl být mým synem, ale když jsme tuhle scénu točili, ještě jsme se moc neznali. Viděli jsme se asi podruhé v životě, a v takovou chvíli stud zkrátka přijde,“ svěřila se s pocity z natáčení intimní scény s mladým kolegou Stanislava Jachnická. Natočit ji nebylo vůbec jednoduché. „Myslím, že jsme ji točili minimálně desetkrát, panu režisérovi se pořád něco nezdálo dost dobré, ale myslím, že si to spíš chtěl užít,“ směje se při vzpomínce na pikantní natáčení Jachnická.

Pokud se chcete pokochat také, zapněte TV Nova v 18:25.

Fotogalerie
10 fotografií