Hned od pondělka o sobě totiž Karel v Prostřeno prohlašoval, že trpí Tourettovým syndromem, lupénkou a permanentní erekcí. V sestavě exotů, v níž byla normální jen důchodkyně Jana (62), to nebylo nic zvláštního, každého napadlo, že se jedná o podařený casting. S Karlem se představili ještě alkoholik Pavel, student Amos, který uvařil z popelnice, a bývalá playmate Linda.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

Postupně byl ale Karel a jeho vztah s Pavlem stále vyhrocenější. Ve středu Pavel polil Karlovi záda gulášem a pak ho vyhodil od stolu, ve čtvrtek pak Karel ve „svém“ bytě rozehrál hru naplno. Tvrdil, že chová na parketách slepice, spí v rakvi a miluje starší ženy. Ve finále předvedl ukázkový záchvat vzteku, kdy si zdemoloval byt a rozbíjel nádobí. Záhy se ukázalo, že byt má jen půjčený od soupeře Pavla a že jsou spolu zřejmě domluveni.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Záchvat vzteku! Karel si demoluje byt! FTV Prima

Ve skutečnosti je Karel sice magor, ale ne tak velký. „Jediné, co je podle skutečnosti, že nosí hands free. Nemocný není a svou účast v Prostřeno pojal jako velkolepý žert,“ potvrdil Blesku Karlův kamarád. Podle webu Extra.cz je Karel dokonce už dva roky ženatý s krásnou přítelkyní, ale aby média na jeho podvod nepřišla předčasně, smazal si před účastí v pořadu všechny fotky na sociálních sítích. Nezbývá než mu k dokonalé pasti na televizní diváky i samotnou Primu pogratulovat, otázkou ale zůstává, jestli je vhodné dělat si legraci z nemocných lidí...

Podívejte se na bizarní videa s Karlem z Prostřeno:

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

Video
Video se připravuje ...

Středeční Prostřeno: Politá mikina! Komu guláš skončí na zádech? FTV Prima

Fotogalerie
15 fotografií