S Terezou se začínají dít neskutečné divy. Jako by to snad ani nebyla ona. Nejprve vyrazila na jarní prázdniny sama do Barcelony a z cesty si kromě hezkých vzpomínek přivezla i novou lásku. Takřka na první pohled se zamilovala do pohledného Lorenza, kterého poznala v letadle na cestě zpět a který do Prahy přijíždí za prací.

Úlohu nové Tereziny lásky na sebe vzal třicetiletý Ital Cristiano Donati, kterého s jeho postavou Lorenzem mnohé spojuje. I on před třemi lety přicestoval do Prahy za prací, zůstal a našel tady novou lásku. Jistě i díky tomu tolik nepřekvapí jeho brilantní čeština.

„Češtinu jsem se začal učit už na škole v Itálii, měli jsme si vybrat druhý jazyk a já jsem sáhl po češtině,“ nekladl si zrovna malé cíle Donati. „Poprvé jsem do Česka přijel v roce 2012 na měsíc a moc se mi tu zalíbilo, a tak jsem se sem po univerzitě vrátil a zůstal,“ vysvětluje sympatický herec. „Já vlastně vystudovaný herec nejsem. Vystudoval jsem marketing a PR, ale k herectví mě to táhlo už od dětství, jenže u nás doma to bylo tabu. Naši chtěli, abych měl normální práci v kanceláři,“ přiznává Donati.

Šel si ale tvrdě za svým a nyní si plní sen. „Hrál jsem už v několika reklamách, mám za sebou i filmy s americkou produkcí a teď jsem moc rád, že mohu být v Ulici. Přijali mě tady skvěle, je tady profesionální tým, který pracuje naplno, ale současně je tu i legrace,“ dodává s tím, že jediný zádrhel je řeč, přestože česky mluví výborně. „Moje rodná řeč je italština, hraji v angličtině a tady na mě všichni mluví česky, přepínat mezi třemi jazyky mi dalo zabrat a večer mám pak úplně zavařený mozek,“ směje se.

Pokud chcete vidět, jak to v Ulici dopadne, zapněte stanici Nova v 18:25. 

Fotogalerie
8 fotografií