Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak dopadli chlapi z Farmář hledá ženu? Z panice je táta, jednomu žena utekla, další se žení podruhé!

/
  • Na obrazovky se vrací show Farmář hledá ženu.
    4. března 2017 ● 09:36

    Lásky, zklamání, plané sliby a hádky! Tohle všechno se s pořadem Farmář hledá ženu vrací na obrazovky! Příběhy prvních chlapů z oblíbené reality show uvidíte už dnes večer. Nikoliv na TV Prima, ale nově na TV Barrandov. Během čtyř speciálních dílů odvysílá televize, čím si soutěžící od natáčení prošli a jak se jim dnes daří.

    „Připomeneme si farmáře z jednotlivých sérií. Dnes to budou účastníci z první série, která se začala točit v roce 2010 a vysílala se na obrazovkách v roce 2011,“ prozradil deníku Aha! režisér pořadu Jan Bělohlavý.

    „Už jednou jsme je navštívili, někdy v roce 2013. Teď  v lednu jsme se za protagonisty reality show podívali znovu. Je to tudíž velmi aktuální,“ dodal režisér k prvnímu dílu pořadu, který můžete vidět dnes ve 20.15 hodin na TV Barrandov.

  • 1.

    Petr Bušák (41): Panic a katolík je otcem dvou dětí


    Silně věřící Petr žil na farmě se svými rodiči a o celé hospodářství se staral sám. S ženami neměl žádné zkušenosti a jeho nejdelší vztah trval týden. Se soutěžící Janou mu to ale neklaplo. Jeho tatínek ho nakonec seznámil s Alenou. Vyženil syna Martínka, spolu si pořídili další dvě děti a plánují, že své hospodářství rozšíří ještě o jednoho potomka. „Co bych pro ni neudělal,“ rozplývá se Petr.

     

    Farmář hledá ženu - katolík Petr
    Autor: Foto: archiv TV Barrandov

  • 2.

    Petr Hájek (51): Rozvod a plán na druhou svatbu


    Charismatický koňák si během natáčení nemohl vybrat mezi šílenou Johanou a usměvavou Adrianou. Nakonec se oženil s tou druhou. V roce 2013, kdy je štáb navštívil naposledy, už měli syna Petra a dceru Aničku. Jejich vztah ale od té doby prošel krizí. Pár se stihl rozvést. Dnes jsou opět spolu. Adriana dostala diamantový prsten a plánují druhou svatbu. „Řekli jsme si, že to dáme do pořádku a možná tedy bude druhá svatba,“ řekl Petr.

    Farmář hledá ženu - koňař Petr
    Autor: archiv TV Barrandov


  • 3.

    Vlasta Kadeřábek (53): Kozí dědek sám s nahotinkami

     
    Farmář známý pod přezdívkou Kozí dědek žil v Krkonoších v nuzné chaloupce. Před kamerou se zakoukal do Lenky, ale jejich vztah nevydržel, s první zimou ho opustila. Vlasta si dal chatičku do kupy. Postavil si srub, chová drůbež, má konečně elektriku a vodu, vyrábí si potraviny a oblečení, ale žije sám, nahé ženy má pověšené pouze na stěně. „Jsem tu spokojený. Nemám důvod odcházet. Mám tu svůj klid,“ řekl soutěžící.

    Farmář hledá ženu - samotář Vlastimil
    Autor: Foto: archiv TV Barrandov

  • 4.

    Laďku Něrgešovou střídá Alice Bendová

    Novou sérií, která se začne co nevidět natáčet, vás tentokrát nebude provázet Laďka Něrgešová (41), která byla tváří předešlých ročníků. Je nyní na mateřské dovolené s osmiměsíční Medou a do pracovního koloběhu se zatím vracet nechce. Post moderátorky v nové řadě zastane herečka a moderátorka Alice Bendová (43).

    Alice Bendová ukazuje svoji hezkou postavu.
    Autor: profimedia


  • 5.

    Chcete je? Kvinteto postoupí dál...


    Po odvysílaných speciálech bude následovat představení nových farmářů, kteří hledají partnerku, a snad i svou budoucí manželku. Pokud budou mít divačky vážný zájem o seznámení s některým z nich, přihlásí se k účasti v pořadu. Pětice mužů, která obdrží nejvíce dopisů, postoupí dál.

    Fotogalerie
    31 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

xsedmikraska: Vlastimil si sice vybral, ale jeho vyvolená měla dluhy a očekávala, že ji Vlastmil s němi pomůže. Vlastmil pomoc odmítl a tak se nepohodli. Aspoň takto se Vlastimil vyslovil na televizní obrazovce. Takže co píše zde se nezakládá na pravdě.

(10. 03. 2017 12:07)

ssilky: Nechápu, proč na to koukáte, když vám to tak vadí.

(04. 03. 2017 20:35)

inkvizitor: Panic a ortodoxní křesťan měl raději zůstat sám, co z těch děcek vychová za mamlasy?? ostatní obyčejní nýmandi a kurrevníci s holou ***íí žumpa pořad

(04. 03. 2017 16:02)

oska: ...sice "kopírka", ale aspoň z českého prostředí...snad to na chvíli nahradí ty amerikánské střílečky,bezduché seríály, komedie a pod.hovadiny...

(04. 03. 2017 15:28)

paralenka: Doufejme, že se znovu neobjeví předešlí exoti, třeba ten kozí dědek. Ty dvě baby, co tam spaly kdesi na hůře na slámě, tvrdily, že je špindíra a strašně smrdí, kromě toho měl nějakou v blízké dědině a jen chtěl získat prašule za natáčení či co.

(04. 03. 2017 13:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy