Když Paulína přijela do druhé rodiny, zažila šok. Na záchodě nebyly dveře, a ona proto skoro nejedla a nepila, aby tam nemusela vykonávat svou potřebu. Raději chodila na zahradu. Další rána přišla ve chvíli, kdy zjistila, že jim odpojili elektřinu. „Babička běžela pro důchod, aby to zaplatila,“ popsala s odstupem času své zážitky, které si z reality show odnesla.

Netrvalo dlouho, aby jí došlo, že její náhradní rodina má babičku jako dojnou krávu. „Oni ji oškubali o strašné peníze. Vytáhli z ní třeba 70 tisíc na rekonstrukci kuchyně. Peníze nakonec skončily u Andrey," řekla Paulína na webu tn.cz.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zoufalá Andrea volá manželovi, že chce výměnu ukončit! archiv TV Nova

Paulína by si Jaroslavovu maminku přála moc vidět, bohužel Andrea s manželem o nich nechtějí ani slyšet. "Tu maminku bych chtěla vidět a chtěla bych vědět, že je v pořádku. Vím, že jí poslouchali telefon, když telefonovala se sestrou. Teď mi tvrdí, že o mně nechce vědět. Mě se dokonce ptala, jestli by tady u mě nebyl byt, že by se klidně přestěhovala. Já bych vůbec neměla problém jí pomoct," prozradila s tím, že nejlepší by pro ni i jejího syna Jaroslava bylo, kdyby manželku Andreu vyhodili z baráku.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Co já bych za to dala, kdyby vypadla.“ TV Nova

Fotogalerie
15 fotografií