Ve středečním díle Výměny manželek jste viděli rodinu z Mnichova Hradiště, kde se vám představila Paulína (33), Luboš (34), synové Dominik (15), Luboš (2) a dcera Jiřinka (1). Druhou rodinu, která žije v Oslavanech, tvořila Andrea (39), Jaroslav (52), synové Lukáš (16), Patrik (12), Filip (10) a matka Jaroslava Marta (77).

Mezi Lubošem a Andreou to pořádně skřípalo, Andrea se nakonec rozhodla Výměnu předčasně ukončit. „Andrea je přísná nekuřačka, tady silně kouřila, popíjela colu, dívala se na televizi a občas uklidila vyprané prádlo, ale že by něco dělala, to se nedá říct. Jednou uvařila. Kdyby nejstarší Dominik neměl prázdniny, byl bych na všechno sám,“ cituje server TN.cz slova Luboše.

„Andrea tady užívala antidepresiva, uklidňovala se tím. Seděla na gauči a furt sebou klepala a brečela, že to nezvládá, že myslela, že na to bude mít a že zklame manžela. Myslím, že má nějaký závažnější psychický problém,“ tvrdí prý Luboš.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zoufalá Andrea volá manželovi, že chce výměnu ukončit! archiv TV Nova

„Já si myslím, že ty psychické problémy má ze svého posledního zaměstnání a to byl nevěstinec. Její manžel mi popisoval, jak ji z toho nevěstince pašoval pryč,“ doplnila údajně Paulína. „Jardovi bych vzkázala, aby byl konečně pořádný chlap a vypakoval ji z baráku. Mamince bych vzkázala, že ji mám ráda. A Andree, aby se vrátila do toho nevěstince, tam by jí bylo líp,“ dodala prý Paulína.

Fotogalerie
15 fotografií