Lucie dokázala zpevnit kolenní vazy a sundat ortézu. Někteří klienti to zvládají až po dvou měsících! Bára naopak posílila vazová vlákna v kotnících a zlepšila tím svou stabilitu. Nejmladší Markéta posílila rovnoměrně celé tělo. „Holky hubnou a spalují tuk ve všech partiích těla. To je můj záměr,“ pochvaluje si trenérka Denisa Balakovská.

Na začátku projektu všechny tři boubelky změřila krejčovským metrem. První přeměření přišlo po měsíci, kdy pod její taktovkou cvičily třikrát týdně v posilovně. „Nejviditelnější úbytek je u Lucie. Je to ale také tím, že začínala na nejvíce kilech! Tak to bývá. Ti s největší nadváhou hubnou zpočátku velmi rychle, pak se to zase zpomalí,“ tvrdí Denisa.

Video
Video se připravuje ...

Zhubni s úsměvem: Boubelky rozpálily špíčky v sauně! O kolik se smrskly? Tereza Kühnelová, Jan Jedlička, Petr Soukup, Lukáš Červený

„U Báry a hlavně Markéty to jde pomalu, protože jsou štíhlejší, ale hubnou rovnoměrně. Standardně by měly hubnout půl kila až jedno týdně, aby si váhu udržely i po skončení tohoto projektu a nedostavil se jo-jo efekt,“ vysvětluje trenérka.

Kromě štíhlejšího těla jsou na tom holky lépe i po fyzické stránce. „Vidím velké pokroky. Největší potíže jim dělalo udržet svou váhu těla. Například v pánském vzporu měly problém se udržet, také zkoordinovat a zapojit do pohybu více částí těla najednou. Teď se v něm udrží déle a s lepší stabilitou,“ dodává Denisa s úsměvem.

BÁRA minus 51 cm

Výsledky prvních měření boubelek: Bára
Autor: Foto: R. Klejch, M. Přibyl, M. Protivanský

LUCIE minus 48 cm

Výsledky prvních měření boubelek: Lucie
Autor: Foto: R. Klejch, M. Přibyl, M. Protivanský

MARKÉTA minus 20 cm

Výsledky prvních měření boubelek: Markéta
Autor: Foto: R. Klejch, M. Přibyl, M. Protivanský

Pocit štěstí střídá krize

Za poslední měsíc Bára, Lucka a Markéta neznají nic jiného než práci, trénink, přípravu zdravých potravin z jídelníčku a zase trénink. „Mám za sebou krizový den, všechno to na mě padlo, i s depresí. Dokonce jsem se na to chtěla vykašlat, ale nakonec jsem to překonala a nevzdala se,“ svěřila Blesku Markéta. Krizí si prošly také Lucie a Bára.

Zmoženým tělům jsme proto dopřáli zasloužený odpočinek. Dámy se prohřály v sauně v luxusním wellness centru Infinit, kde měly saunu i s bazénkem a prostornou postelí pro relax.

Ve studiu Bomton Jalta se zase o jejich pleť postarala kosmetička Nikola. Markétě, která má smíšenou pleť s lehce otevřenými póry, provedla základní hydratační ošetření. Lucie si dopřála uvolňovací masáž obličeje a Bára se na pár minut schovala pod hyaluronovou maskou, neboť má silně dehydratovanou pleť.

Fotogalerie
103 fotografií