Na facebookovém profilu pořadu Ano, šéfe! se rozmohl takový nešvar. Admini stránky začali ve velkém používat sprostá slovíčka. Tím šokovali rozčílené diváky, kteří v hojném počtu nesouhlasně komentovali jednání majitele motorestu Ušák Ericha Szymanijce, který před očima svého syna střílel pistolí holuby do hlavy a odůvodňoval to tím, že má syn bezlepkovou dietu a proto mu dělají jídlo z domácích a ověřených surovin, mezi které patří i holubi z vlastního chovu. Drsná reakce správců facebookových stránek pořadu pak divákům vyrazila dech.

Co ty cucáku víš o Židech? A o Hitlerovi? Jen papouškuješ to, co jsi někde četl nebo slyšel, ty nedochůdče, a víš úplný hovno,“ zaznělo v komentářích ze strany produkce Ano, šéfe!. A to je ještě slabý odvar. Na reakci diváků nemuselo Ano šéfe! dlouho čekat. „Z Vašeho komentáře Zdenda mít radost nebude,“ napsal jeden z komentátorů a další následoval. Kvalitní odpověď za produkci, děláte pořadu moc pěknou vizitku.

Jak je vůbec možné, že si admin může takovou komunikaci dovolit? „Zlate, myslím, že jsi totální idiot,“ vzkázalo Ano, šéfe! dalšímu komentujícímu a v další konverzaci se pustilo dlouhým komentářem do falešných moralistů a sluníčkářů. „Vy všichni falešní moralisté, mírotvůrci a sluníčkáři, zabití zvířete chovaného k tomuto účelu není nic nenormálního. Stejně se to dělalo na českých i ostatních vesnicích po staletí a děti jako součást rodiny tomu přihlížely v klidu a bez emocí. To, že se to objevilo v tomto pořadu, prostě dokresluje charakter nějaké osobnosti úplně stejně, jako když se ukáže vrah v detektivce, rozumíte? Chtěl bych upozornit, že je to jen televize a ne konec světa…,“ objevilo se na profilu pořadu.

Jde snad v tomto případě o pokus zvýšit výkonnost facebookového profilu, nebo se někdo opravdu zbláznil? Uvidíme, jestli kvůli chování admina oblíbený pořad neztratí fanoušky a hlavně, co přinese další díl.

Fotogalerie
22 fotografií