David Gránský se téměř po roce vrátil na prkna Divadla Hybernia v muzikálu Kapka medu pro Verunku, kde exceloval v roli matematického šílence prince Mirka. Publikum bylo z jeho výkonu a palby slov, které ze sebe chrlil, nadšeno.

Jeho výkon byl tak suverénní, že je až nemožné, že tento herec je trémista. „Dnes jsem maličko nervózní byl, přece jen to hrajeme téměř po roce a měli jsme jen jednu zkoušku, ale jinak už teď trému nemám. Dřív jsem byl hrozný trémista. Strašně mě to svazovalo a ani jsem nechtěl chodit na konkurzy, protože jsem tam neuměl ukázat, co umím. Teď už je to lepší. Ale v Top Star magazínu, to mám sakra velkou trému,“ svěřil se Blesk.cz Gránský, který je v moderování nováčkem.

„Dostal jsem se k tomu jako slepý k houslím, tak nevím, jestli jim to nějak pomůže. Dodnes to vlastně nechápu. Nemám s moderováním vůbec zkušenosti, takže jsem před kamerou dost nervózní. Mám za sebou teprve dva díly, tak uvidíme, jak to půjde dál,“ dodal herec, který doufá, že z něj tréma opadne časem, stejně jako tomu bylo u divadelních a muzikálových představení.

Fotogalerie
12 fotografií