Soutěžící žijí na ostrově jako skuteční Robinsoni. Co si neuloví k jídlu, to nemají. Pokud si nerozdělají oheň, jsou bez teplé večeře. K dispozici tu nemají žádné postele, nádobí či sprchu.

„Ti všichni, co mají jen hloupý řeči z pohodlí domova, si asi neuvědomují, že tohle není žádná vila VyVolených, Big Brother ani Hotel Paradise. Není tam téměř žádné jídlo, voda na mytí ani postel a bez jídla přestává fungovat nejen tělo, ale i psychika a hlavně hormony. Spánek jedině někde v písku a po hlavě ti lezou krysy,“ popsala své zážitky vizážistka Nikol.

„Je to hra, kde čtyřiadvacet hodin denně její hráči žijí na ostrově někde v oceánu, nikdo z nich neví, kde je, nikdo neví, jakej je den, nikdo neví, kolik je hodin, nikdo neví, jestli se během pár minut nezmění sluneční výheň na brutální dešťovou smršť. Všichni mají hlad, protože tam fakt není supermarket ani pizza na dovoz, všichni prožívají nehoráznou adaptaci na klimatický podmínky, cizí lidi, nikdo nikdy neví, co ho čeká, nikdo nikdy neví, co bude,“ dodala.

Nicméně právě o tom nová reality show Robinsonův ostrov je. S tím museli soutěžící počítat. Výhru dva a půl milionu korun dostane jen ten nejsilnější.

Fotogalerie
33 fotografií