Čím bude Pergnerová bojovat? Tentokrát Terezu zaujal příběh životem zkoušené matky a babičky, dvaapadesátileté Květy Cínové z Hradce Králové, která se přes životní trable a těžkou nemoc nevzdává a statečně bojuje s osudem.

Květa Cínová vychovala celkem osm dětí. V době, kdy musela bojovat o jejich budoucnost, ji zradilo zdraví. Mozková mrtvice ji na čas vyřadila ze života a připravila o paměť, řeč, ale hlavně o to nejdůležitější, o mateřský cit. Přesto svůj boj nevzdala a dnes kromě svých dvou dětí, které ještě studují – Tomáš (19) a Pamela (17), vychovává v malém panelovém bytě 2+1 ještě své tři vnučky, Sabrinu (14), Valerii (7) a Viktorii (4).

Video
Video se připravuje ...

Akce nový domov: Opadaná omítka, starý nábytek a minimum prostoru! TV Nova

Na odpočinek a vlastní život zatím nemá čas a s pěti dětmi finance na obnovu bydlení opravdu nezbývají. Květa Cínová neměla lehký život, celkově prošla dvěma manželstvími, ani jedno bohužel nedopadlo. Teď ale není čas na to, aby řešila vlastní život. Sto procent svého času věnuje svým dětem a vnoučatům. Bohužel nevyhovující byt této rodině značně ztěžuje jejich život. Chybějí úložné prostory a hlavně soukromí. Rodina bude vyslána na vůbec jejich první společnou dovolenou v životě, během které udělá tým Akce nový domov doslova zázraky.

Podaří se mu v průběhu jediného týdne změnit malý zanedbaný dvoupokojový byt v útulný domov, kde bude mít Květa se svými dětmi i vnoučaty pohodlí a soukromí? Dokáže tým Terezy Pergnerové vyplnit sny celé rodiny? Akci nový domov uvidíte už ve středu od 20:20 na Nově.

Fotogalerie
10 fotografií