Ne každý má život jako v pohádce. Pan Zdeněk z Mostu si nějakou dobu myslel, že je vše v pořádku. Žil s manželkou a dvěma dcerami a žádné neobvyklé starosti ho netrápily. Pak ale jedné z dcer zjistili epilepsii. S tím manželka pana Zdeňka nedokázala žít a se zdravou dcerou je opustila.

Zdeněk zůstal s nemocnou dcerkou sám. Ona si později našla přítele a zplodila s ním dva syny. Ale ani tak její osud nedopadl dobře. „Vztah jí nevyšel, kluky opustila a zůstali v mojí péči,“ řekne pan Zdeněk s tím, že se dozvěděl, že mu dcera zemřela. Jak a proč, ale neví.

Naštěstí má ale stále svoji životní energii ve svých vnucích, o které se poctivě stará. „Pro svoje vnuky bych udělal cokoliv. Oni mě natolik drží při životě, že se snažím, abych tu byl co nejdéle,“ uvedl Zdeněk. „Děda je něco jako máma i táta v jednom,“ svěřili se vnuci Dominik a Daniel.

Video
Video se připravuje ...

Pergnerová se vrací: Mění osudy lidem v nouzi! Tolik emocí jste neviděli! TV Nova

A za tuto všechnu péči a lásku se jim odvděčí právě Tereza Pergnerová se svým týmem pracovníků, kteří těmto třem „chlapům“ vytvoří nové bydlení, ve kterém se jim bude společně žít o mnoho procent lépe. Jak to všechno dopadne, sledujte dnes ve 20.20 na televizi Nova.

Fotogalerie
19 fotografií