Její bývalý manažer Rudolf Lusk poslal před dnešním finále České televizi ostrý e-mail, ve kterém žádá, aby se celá situace řešila. „Slečna Lálová jasně přiznává, že choreografie nedělala sama, jak jí ukládají pravidla pořadu,“ stěžuje si v e-mailu Lusk.

„Se Zdeňkem Piškulou podstupovali trénink pod vedením další osoby, kterou rozhodně nebyl pan Onder,“ píše Lusk. Jenže ČT jeho argumenty odmítá a opakuje stále dokola, že podle nich Veronika nic neporušila.

„Česká televize v tuto chvíli nemá informace o tom, že by ze strany kteréhokoli z účastníků StarDance došlo k porušení pravidel soutěže. Pokud by nicméně došlo k prokazatelnému porušování pravidel, bude Česká televize postupovat podle smlouvy s tanečníky, která podobné případy upravuje,“ zní odpověď, jaké se bývalému manažerovi Lálové dostalo z Kavčích hor.

Televize ji kolovrátkově opakuje už od chvíle, kdy na zákulisní praktiky favorizovaného páru Blesk poukázal... Lusk ale na podporu svého tvrzení poslal do televize i videa, na kterých Veronika trénuje choreografie s třetí osobou.

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Bank: Chtěl jsem se na StarDance vykašlat! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

„Porovnáním těchto choreografií s později předvedenými vystoupeními zmíněného páru je nesporné a jasné, jak tyto choreografie vznikaly,“ komentuje Lusk. Videa zaslal také do redakce Blesku, a to i s kopií konverzace s ČT.„Namístě je nějaká sankce za porušení pravidel. Nebo snad má beztrestně procházet podvod?“ ptá se exmanažer.

Fotogalerie: To NEJ z finále osmé řady StarDance
509 fotografií

„Nechce se mi věřit, že by se takto měla celá věc vyvíjet a podfukáři by si od mládí měli zvykat na to, že podvod se vyplácí a zůstane bez následků,“ dodává Rudolf Lusk, který až do vyhlášení výsledků bude doufat v nápravu.

Video
Video se připravuje ...

Smůla Jany Plodkové: Zranění ruky před finále StarDance! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií