Podle našich informací se do sebe pustily obě sličné blondýny. „Když se Perkausová přivlnila do redakce, tak se do ní hned zostra pustila Špaková, že právě ona ji připravila o práci! Ta se začala bránit, že za nic nemůže,“ popsal Blesku zdroj situaci posledních dní, která má zůstat před diváky utajena.

„Vstoupit do toho musela jejich nadřízená s tím, že si má Lucie uvědomit, že na obrazovce jen zaskakovala,“ dodal zdroj, který si nepřeje být jmenován. „Nezlobte se, ale nic nebudu komentovat,“ nevyvrátila informace Blesku Perkausová. Špaková do uzávěrky dnešního vydání na naše dotazy nereagovala.

Nálada mezi kolegy je v posledních dnech hodně vypjatá a podle Blesku degradaci z moderátorky zpět na redaktorku zdaleka nejhůř nese Andrea Košťálová, která se s nikým nebaví…

Moderátorky byly dočasné

„Tyto spekulativní informace kolem údajného dění v redakci komentovat rozhodně nebudeme. Andrea i Lucie věděly od samého začátku, že jejich role moderátorek je dočasná. Diváci o ně ale nepřijdou. Zůstávají i nadále redaktorkami Top Staru,“ sdělila Blesku tisková mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Fotogalerie
16 fotografií