Bank měl loni v únoru těžký pád na mistrovství světa v americkém Beaver Creeku. V nemocnici se probudil s otřesem mozku a tržnými ranami v obličeji. „Měl jsem strach z ochrnutí. Věděl jsem, že tyhle věci se občas stávají, že to riziko tam je, na druhou stranu, to by člověk nemohl dělat nic,“ svěřil se Blesku na sobotním StarDance Ondřej.

Zatímco Bank měl štěstí, Jára Zářecký, který s ním a jeho partnerkou tančil, nikoliv. Před dvěma roky měl bouračku na motorce. „Chtěl jsem svézt kamarádku a jel jsem jí ke kamarádovi pro helmu. Asi kilometr a půl před domem jsem nedával pozor na cestu, vjel jsem do zatáčky a spadnul,“ vyprávěl Blesku.

„Celou tu dobu jsem byl při vědomí. Pamatuji si ten první pocit po tom pádu, vrtulník, vše před operací… Když mi řekli, že už nebudu chodit jako dříve, byla to velká rána. Těžká změna! Snažím se být vyrovnaný,“ dodal Jára.

Ten by byl rád, kdyby mu někdy Ondřej ukázal své lyžařské umění. „Určitě to na Ondru zkusím s nějakými lyžemi, nějaké Alpy, že bychom něco podnikli,“ svěřil nám. „Určitě se na něčem domluvíme,“ dodal Bank.

VŠE O STARDANCE NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
58 fotografií