Předposlední kolo show Tvoje tvář má známý hlas se ponese ve znamení slz. Hvězdy se budou se soutěží loučit, potečou slzy štěstí i dojetí.

Podle našich informací jediný zpěvák, který v celé show zatím nevyhrál, předvede nejemotivnější vystoupení, jaké kdy porota viděla. Jan Cina (28) se v předposledním kole promění v operní pěvkyni Montserrat Caballé.

Zazpívá tak, že se slzám neubrání ani nejchladnější člen poroty Jakub Kohák. Vůbec poprvé v historii celé soutěže, i jemu se zalesknout oči a poprvé vytáhne kapesník, aby si od pláče utřel mokré oči.

V životěch bych neuvěřil tomu, že je možný předsedu dojmout k slzám,“ říká Janek Ledecký. „Bude to jeden z nejdojemnějších dílů celé show, plakala nejen porota, soutěžící a diváci ve studiu, ale také lidé v zákulisí,“ prozradil jeden z členů produkce pořadu.

Kdo celou show vyhraje a jak se soutěžící poperou se svými proměnami, uvidíte už dnes večer ve 20.20 na Nově. Na základě bodování se dnes vyberou čtyři finalisté a jeden z nich se příští neděli stane vítězem celé řady.

Fotogalerie
24 fotografií