Za vším vězí Pavel Novotný (39). Aby vykolejil Macuru, hned v úvodu se telefonicky spojí s Josefem Rychtářem (58). Notují si, že Zdeněk není normální.

Navíc Novotný dostává informaci, že samozvaný ochránce žen fackoval svou první ženu Petru. Samozřejmě si ji nenechá pro sebe... U stolu bude dnes vpodvečer nad jednohubkami dusno.

„Úplně mě otrávili! Já na tohle nejsem zvědavý a nechci s tím mít nic společného. Ať si to řeší v soukromí,“ řekl ve středu Blesku nakrknutý Krampol. „Čekal jsem pořad o naivním vaření, ne bitku,“ dodal herec s tím, že Macuru viděl podruhé v životě. „Neznám ho, ale myslím, že to není zlý člověk, jenom tak trochu z jiné planety. Jak se říká – vysílá jinde...,“ míní Krampol.

Nejistému hostiteli jde vaření jako psovi pastva. Navíc je ve vypůjčeném domě. Protekční spratek Novotný využívá chvíle nepozornosti ostatních a vypouští z krabičky přinesené cvrčky.

Video
Video se připravuje ...

Macura v koncích, musel volat o pomoc! Večeři u něj zkazil hmyz! FTV Prima

„Byl jsem nakonec rád, že jsem musel odjet na plánované vystoupení pro charitu,“ konstatuje Krampol, který už v Prostřeno! vystupoval celkem třikrát – v prosinci 2011, srpnu 2012 a nyní. Takové dusno, jaké provází večeře tentokráte, ale asi v předchozích pořadech nezažil.

Podhůrský na rozdíl od Krampola žádný kšeft neměl, ale od stolu utekl taky. Co vytočilo jeho? Inu, uvidíte sami už dnes v 17:45 na Primě.

VŠE O POŘADU PROSTŘENO! NAJDETE ZDE>>

Fotogalerie
71 fotografií