Soutěžící v show Tvoje tvář má známý hlas mají za sebou deváté kolo a David Gránský se stal už podruhé vítězem. Fanoušci a diváci si opět postěžovali, že ani tentokrát nevyhrál Jan Cina.

Reakce diváků na nedoceněného Jana Cinu
Autor: Facebook

Přitom jeho proměny a vystoupení jsou vždy do posledního puntíku dotažené. Bohužel, pro porotu a ostatní soupeře, kteří na konci pořadu zamíchají svými body v pořadí vítězů, je to zřejmě málo.

Chtěl bych říct, že je mi líto, že zatím ještě ani jednou nevyhrál Honza Cina, a proto mu dávám svých pět bodů,“ podotkl Miroslav Etzler, kterému se Ciny zželelo. Mladého herce potěšil, ale jinak ho prý každotýdenní prohra netrápí.

Reakce diváků na nedoceněného Jana Cinu
Autor: Facebook

Není mi líto, že jsem ještě nevyhrál. Vždy se vybírá ten nejsilnější zážitek a to asi byla vystoupení ostatních. Ani se necítím na to, že bych měl vyhrát. Já jsem rád, že jdou ty peníze na dobrou věc, takže kdo vyhraje, je vlastně jedno,“ řekl Blesk.cz Cina.

Diváky a jeho fanoušky tak uspokojuje alespoň fakt, že je Honza na prvním místě v celkovém pořadí za všech devět kol. Možná si porota nechává jeho vítězství až na samotný konec soutěže.

Reakce diváků na nedoceněného Jana Cinu
Autor: Facebook

Fotogalerie
17 fotografií