Od poroty tihle dva dostávali většinou vysoké hlasy, ale diváci měli jiný názor! Co se mohlo stát: Mysleli si, že favorité mají hlasy jisté, a proto jim je neposílali? Nebo jim právě to, že vyčnívají z davu, vadilo, a proto je srazili na kolena?

„Je to soutěž, to musíte očekávat každou chvíli! Je to ale vlastně nespravedlivé, když jsme tančili hezky a dostávali jsme pěkné body. Bohužel to nedopadlo, diváci zkrátka podporovali někoho jiného,“ řekla Blesku Šípková, která měla slzy na krajíčku.

Tolik energie a času StarDance věnovala... „Jsem unavená, takže se těším, že teď budu mít volné víkendy, během kterých se budu věnovat rodině a budu odpočívat. A když to půjde, ráda se některou sobotu přijdu na kolegy podívat,“ dodala.

„Asi byla moc dobrá,“ zaznívalo po skončení přímého přenosu z úst některých lidí, kteří na StarDance v barrandovském ateliéru číslo 8 dorazili. „Tahle soutěž je hlavně show, to, že umí tancovat gymnastka, nikoho nepřekvapí, lidi chtějí zábavu, proto často postupují ti, kteří ani tančit neumí,“ uvažovali jiní.

Olga teď bude i držet palce hlavně Janě Plodkové a Zdeňku Piškulovi. patří mezi její favority.

Vyhraje Leichtová?

Blesku se podařilo po sobotním přímém přenosu StarDance zjistit, že herečka Kristýna Leichtová (31) a její tanečník Václav Masaryk, kteří byli s Olgou Šípkovou a Markem Dědíkem v rozstřelu, měli mít v sobotu od diváků nejvíce hlasů. Jsou tedy Favority právě oni?

VŠE O STARDANCE NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
34 fotografií