Mě odchod Kamči hrozně moc mrzí. Hlavně kvůli ní, protože ji StarDance strašně baví, jsme na sebe zvyklí, a je z toho smutná. Řekl bych, že varianta pokračování právě s Evou Krejčířovou je vlastně dobrá. Eva je veselá a vypadá, že má nadhled. To se jí, myslím, při práci se mnou bude hodit,“ řekl Ondřej Bank, který s Kamilou strávil víc jak dva měsíce.

Ale bohužel její vleklé potíže se zády jí znemožňují dál v soutěži pokračovat. V sobotu po odtančení, když soutěžící čekali na výsledky, se bolestí a zřejmě i vědomím že končí, rozplakala. Naštěstí byl poblíž její manžel, který ji v objetí utěšoval. Opodál sedící Miluška Bittnerová jí přinesla kapesníky. To vše se dělo bez přítomnosti kamer. Jamile šli opět do vysílání, tak Kamila nahodila úsměv a dělala, že je vše v pořádku.

Už dříve nicméně Ondra na svůj facebookový profil umístil video, ve kterém je vidět, že Kamila nevýslovně při tréninku trpí a on musí trénovat chvílemi sám.

Ale dnes přišla zpráva, že definitivně končí. „Kamila Tománková ze zdravotních důvodů ze StarDance odstupuje. O Ondru ale v soutěži nepřijdete, Kamču nahradí v sobotu vypadnuvší Eva Krejčířová,“ zní oficiální oznámení ze StarDance.

Vše o StarDance čtěte na Blesk.cz zde >>>

Fotogalerie
5 fotografií