„Já bez těch 50 tisíc přežiju, ale myslím si, že to mohlo dopadnout jinak, takže je to částečně dost tvoje vina,“ vybalí na Hanku, která se léčí s rakovinou, její soupeřka. Šubové bylo během pátečního dne neustále špatně, ostatním však nechtěla přiznat, s jakou nemocí bojuje. Nakonec se její stav natolik zhoršil, že jí hostitelka Jana raději zavolala sanitku, a tím prý vše pokazila.

Video
Video se připravuje ...

Hana a Jana FTV Prima

Drsná kritika

„Třeba už jen jet 50 km tam a 50 km zpátky pro to pštrosí maso. Vše na to poshánět a připravit. A bylo to k ničemu,“ nešetří Hanku neomalená Jakubíčková. „To, jak to v tom pokoji vypadalo po té příhodě. Ručníky mokrý, lavor na podlaze. Nejsem tak bohatý člověk, abych měla na to předělávat znova podlahu,“ pokračuje Jana, jejíž slova nemocnou soutěžící doženou k slzám. „Nezlob se na mě, tobě je milejší než člověk nějaká podlaha. Já si to vůbec nepamatuji. Já bych tohle neřekla. Nečekala bych od nějakého člověka, aby mě přirovnával k nějaké podlaze,“ řekne se slzami v očích smutná Hanka.

 

Video
Video se připravuje ...

Hana 1 FTV Prima

Žádné vzpomínky

Soutěžící, která bojuje s rakovinou mízních uzlin, kterou během pátečního Prostřeno! přiznala, má z celého dne okno. „Z toho pátku si nepamatuji vůbec nic. Teď se můj stav trochu stabilizoval, protože jsem měla ještě jeden zákrok. Ne že bych se cítila dobře, jsem stále unavená, ale nechci se o tom bavit a doufám, že to bude dobré,“ řekla vážně nemocná Hanka.

Video
Video se připravuje ...

Hana 2 FTV Prima

Přítelkyně Eva

Přestože všichni zhroucené Šubové v pátek slibovali, že ji navštíví, svá slova dodržela pouze soupeřka Eva Telvaková (45). Ta už přes dvacet let pracuje jako sanitářka ve vinohradské nemocnici. Byla za Hankou v Nemocnici Na Bulovce, kde nějakou dobu ležela. „Mrzelo mě, že se nikdo neozval, jen s Evičkou, s tou jedinou se scházíme a je to kamarádka,“ svěřila se.

Video
Video se připravuje ...

Hana 2 FTV Prima

Fotogalerie
7 fotografií