Pevnost Boyard se těší stále větší oblibě! Televize Prima odvysílala již pátý díl původně francouzské soutěže, která byla oblíbená v průběhu 90. let, ale jak to vypadá, diváky baví i dnes. Na pevnosti, která se začala stavět za vlády Napoleona, ležící uprostřed azurových vod na jihu Francie se každý týden utká pětičlenný tým známých osobností.

Diváci tak mohou sledovat, jak si celebrity poradí se zapeklitými úkoly, při nichž si leckdy sáhnou na samé dno! Sobotní díl si podle serveru Mediaguru nenechalo ujít 995 tisíc diváků starších 15 let. Soutěž k televizním obrazovkám přilákala o téměř 30 tisíc diváků více než v minulém týdnu. Pořad tak opět ovládl hlavní vysílací čas.

V sobotu o výhru bojovala Lucie Šilhánová, která byla kapitánkou, a David Gránský. Ten mimochodem soutěží i v oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas! „Měl jsem dvě disciplíny se zvířátky, to bylo i fyzicky náročný, a pak jsem měl největší bombu, za kterou jsem rád, byla to pecka – bungee jumping. Já to měl zadarmo a ještě na Boyardu. Pak už jsem byl ve fázi, že i kdyby mi dali škorpiony a řekli: Sežer to. Tak bych řekl: Tak jo no. Já jsem odmítl nakoukávat díly Boyardu dopředu, než jsem sem jel, nechtěl jsem být nijak ve stresu, ale když jsme přijeli na pevnost, tak probíhala instruktáž, začali nám pouštět videa, a to jsem nechtěl vidět. Paklíč je strašně rychlej, běží po schodech, on už je nahoře a my teprve na druhým. A on nás ještě hecoval. A mám fotku s tygří ženou. Celkově jsem s účastí moc spokojenej,“ řekl serveru iprima.cz David.

Vše o soutěži Pevnost Boyard naleznete: ZDE!

Fotogalerie
14 fotografií