„Jsou role dobré a špatné, samozřejmě záporáci se hrají lépe, těch dobráků už je málo. Ale záleží na tom, jak je role napsaná,“ svěřil se o své postavě mafiána Vladimíra Slančíka Bartoška.

Nová role

Herec se v podobných rolích objevuje málokdy. Naposledy si ho mohou fanoušci pamatovat jako drsňáka Osvalda Aksmana ze snímku Bolero z roku 2004. Není tedy divu, že si svou roli Slanšíka nyní velmi užíval. „Je to taková záhadná postava, která se pomalu odkopává a divák zjišťuje, co je to za člověka. Na začátku to nevypadá, že za ním je tolik mrtvol,“ svěřil se Bartoška, který seriál pro JOJ Family natáčel během letošního léta na Slovensku.

Drsný kriminálník

„Nemám zlaté řetězy, prsteny ani drahé hodinky. Je to takový člověk, že když ho potkáte, tak si řekne, že je docela sympaťák,“ řekl herec, jenž se bude v kriminálce Za sklem, inspirované skutečnými příběhy, pravidelně objevovat po boku dvou elitních policistů, které ztvární slovenští herci Tomáš Maštalír (39) a Ján Koleník (36). Nový seriál sledujte každou středu ve 20:20 na JOJ Family.
Fotogalerie
8 fotografií