Hostesku Michaelu naprosto ovládne tréma. Chvíli to vypadá, že v úterý se prostě vařit nebude. Míše je špatně, leží v posteli a odmítá vstát. Její nevolnost nemá na svědomí včerejší Žanetina večeře, ale hroutí se z trémy před kamerou.

Na pomoc jí přichází sestra, která jí pomůže s přípravou předkrmu – česnekovou pomazánkou na koupených bagetkách. Ruku k dílu přidá i kamarád, který připraví domácí banánovou zmrzlinu. Polévka není, na menu je druhý předkrm v podobě brokolicového salátu s mozzarellou. Italský sýr ale Míša nekoupila, stejně tak chybí spousta dalších věcí, není ani prostřeno.

Video
Video se připravuje ...

Soutěžící Míša z Prostřena se složila. archiv FTV Prima

Na přípravu hlavního chodu si připravila dva grily, kde chtěla narychlo opéct maso dvou barev (hovězí a kuřecí) a plátky brambor. Jenže nezvládá ani rozpálit gril. Toho a pečení se nakonec musejí ujmout sami hosté. Umírají už hlady.

Oblíbenou zábavu rozhozená Míša také nepřipraví. Hostům ale bohatě postačí už tak napjatá atmosféra plná adrenalinu. Míšino kulinářské fiasko uvidíte už dnes v 17:50 na Primě.

Fotogalerie
11 fotografií