„Někteří účinkující smlouvu podepsali, protože se těšili na skvělou partu, stejně jako tomu bylo u první řady. To, co se tam ale děje, rozhodně nečekali,“ řekl deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze zákulisí. „Účinkující a porotci se postupně rozdělili na čtyři různé partičky, které to spolu táhnou a pomlouvají ty ostatní,“ popsal situaci zdroj, který si nepřeje být jmenován deníku Aha!.

„Hodně velké slovo má Iva Pazderková, která dokáže udělat některým ze života pořádné peklo. Třeba Markéta Procházkové a Ivaně Jirešové dává najevo, že je nemá ráda,“ dodal zdroj. 

„Já jsem hodně pozitivní člověk a snažím se s každým vycházet. Doufám, že od Ivy je to celé jenom hra,“ věří Markéta Procházková (30), která tak dusno v zákulisí nepřímo potvrdila. Ivana Jirešová (39) se k tomu nechtěla vyjadřovat.

Dusno mezi účinkujícími vnímají i diváci, kteří na toto téma rozjeli diskuzi na Facebooku. „Mám pocit, že v minulé sérii byly mezi soutěžícími lepší vztahy,“ napsala divačka Pavlína. „Nejlepší ze všech je pro mne prozatím David Gránský. Třebaže mu to dali kolegové vyžrat, když dávali svých závistivých pět bodů Romanu Vojtkovi,“ postěžovala si divačka Mirka. Diváci si stěžují i na Ivu Pazderkovou, která v druhé řadě zasedla do křesla porotce.

„V první řadě byla úžasná, ale teď její trochu moc. Jako koučka moc exhibuje a v porotě se zase snaží všechny ohromit svou angličtinou! Všeho moc škodí a někdy méně bývá více!“ vzkazují jí diváci.

Vše o show Tvoje tvář má známý hlas čtěte zde

Fotogalerie
20 fotografií