Lukáš na sebe v Prostřeno práskl, že se čtyřikrát pokusil o sebevraždu. O víkendu do redakce začaly proudit informace o tom, že pátý pokus mu vyšel. „Jsem pana Lukáše Siváka sousedka. Dnes kolem 16. hodiny ho kamarádka našla v bytě mrtvého,“ napsala v e-mailu jakási Alena Odstrčilová. Jenže podle našich informací záchranná služba ale v sobotu neměla výjezd k sebevrahovi.

 Redaktoři tak zavolali přímo Lukášovi. „Co je to za nesmysl? Já žiju, přijeďte se podívat,“ řekl do telefonu. Mezitím se informace o Lukášově údajné smrti objevila i v diskusích pod články o něm na internetu. A informace se začala mezi fanoušky show pro amatérské kuchtíky šířit rychlostí blesku. Lukáš, kterého jsme našli doma v pořádku, se nestačil divit.

Video
Video se připravuje ...

Travesti show v Prostřeno: Sexuální obtěžování, hádka a útěk! FTV Prima

 „Vím, odkud vítr vane, tahle žena už mně a manželovi v minulosti psala! Já jsem ale v pořádku. Ano, není mi z vysílání toho pořadu dobře, je to tendenčně sestříhané, abych z toho skutečně vylezl jako exot. Úplně jsem se rozsypal, proto beru prášky na uklidnění. Ale rozhodně nemám v plánu páchat sebevraždu,“ rozpovídal se během naší návštěvy. „Nechápu, proč o mně dotyčná takové nesmysly píše! Stejně tak se na internetu objevilo, že nemám výuční list nebo že mám dluhy. Tady se podívejte, že výučák mám. A pokud jde o dluhy: Mám dvě půjčky, ale řádně je platím. A exekuce jsou uhrazené,“ brání se pro Aha! nařčení Lukáš.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Psychogay Lukáš: Ještě se budete divit, kdo bude slavnej! FTV Prima

Omluva gayům

Tu travesty show jsem v Prostřeno! dělat nechtěl! Ale během natáčení mne k tomu vyprovokovali. Omlouvám se všem, které to pohoršilo. Omlouvám se gayům, kteří si teď myslí, že jsem komunitě chtěl udělat negativní reklamu. Mrzí mě to. Neměl jsem to v plánu, ale po sestříhání pořadu to tak vypadá,“ dodal Lukáš.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Psychogay Lukáš v Prostřeno připravil podezřelé jídlo: Kdo se bál, z čeho je? FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Hra na pravdu v Prostřeno: Drogy, psychiatrická léčebna a nadávky! FTV Prima