Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězdy StarDance tloustnou, místo aby dřinou hubly! Jak je to možné?

/
  • Hvězdné páry ve StarDance
    10. září 2016 ● 09:33

    Taneční páry v tělocvičně denně dřou čtyři hodiny. Člověk by si myslel, že jim kila půjdou pěkně dolů. Opak je však pravdou. Na váhu si stěžuje Miluše Bittnerová i Jana Plodková.

  • 1.

    Miluše Bittnerová a Michal Necpál

    Miluše Bittnerová (38) se přiznala, že kvůli soutěži StarDance nabrala. „Mám už dvě kila nahoře!“ Mohou za to narůstající svaly. „Snad se to nějak srovná,“ dodala. Její taneční partner Michal Necpál (29) ji navíc pořád přirovnává ke zvířatům. „Tuhle mi řekl, že vypadám jako kachna a valčík tančím jako lachtan. Jsem zvědavá, jako co budu vypadat během přímého přenosu,“ říká Bittnerová.

    Miluše Bittnerová s tančením partnerem Michalem Necpálem
    Autor: ČT

     

  • 2.

    Jana Plodková a Michal Padevět

    Jana Plodková (35) stejně jako Miluše Bittnerová během tréninků přibrala. „Taky mám dvě kila nahoře,“ přiznává Plodková. „Jana se mi snaží změnit můj stravovací systém, dělá svačinky a různé šťávičky, ale nějak to nefunguje,“ říká Jany taneční partner Michal Padevět (35), který přibral čtyři kila. Michal je při tréninku velmi trpělivý, i když se mu Jana snaží do choreografií mluvit.

    Jana Plodková se svým tanečním partnerem
    Autor: ČT

  • 3.

    Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová

    Emanuele Ridi (42) je zatím jediný, kdo nějaké to kilo shodil. Od ostatních se liší také tím, že nezkouší čtyři, ale osm hodin! Trénuje tvrdě, protože jeho snem je zatančit si valčík na plese ve Vídni. „To beru jako společenskou událost, kam se chci podívat, až budu starý. Zatím jsem ale mladý,“ říká o sobě Emanuele Ridi.

    Emanuele Ridi se svou taneční partnerkou
    Autor: ČT

     

  • 4.

    Anna K. a Marek Hrstka

    Anna K. (50) je momentálně nemocná, má chřipku, takže leží doma v posteli. Nahrála však video, kde se přiznala, že třicet let nic nedělala, ale tanec ji tak nadchnul, že už by se nejraději věnovala jen jemu.

    Anna K. se svým tanečním přítelem
    Autor: ČT

  • 5.

    Zdeněk Piškula a Veronika Lálová

    Nejmladším účastníkem je bezesporu herec Zdeněk Piškula (18). Svou tanečnici Veroniku Lálovou (25) považuje za svoji ženu. „My jsme s Veronikou od srpna v takovém manželství. Otázkou je, zda bude trvat do prosince, nebo bude kratší, pokud nás diváci vyřadí!“

    Zdeněk Piškula se svou taneční partnerkou
    Autor: ČT

  • 6.

    Kristýna Leichtová a Václav Masaryk

    Herečka Kristýna Leichtová (30) se tanci věnovala již před soutěží. Ale trochu jinému – pole dance neboli tanci u tyče. V soutěži jí to ale prý moc nepomáhá. Během zkoušení latiny a standardu dává Václav Masaryk (26) rozkazy, co má Kristýna dělat, a ona jen vzorně poslouchá.

    Kristýna Leichtová se svým tanečním partnerem
    Autor: ČT

  • 7.

    Ladislav Vízek a Eva Krejčířová

    Ladislav Vízek (61) je naopak nejstarší soutěžící. Tanec ho nikdy nelákal, ale nabídku přijal z toho důvodu, že chtěl všem ukázat, že to zvládne každý. „Fyzicky mě v životě už nic náročnějšího nepotká.“ Slavný fotbalista teď jen doufá, že to přežije.

    Ladislav Vízek se svou taneční partnerkou
    Autor: ČT

  • 8.

    Olga Šípková a Marek Dědík

    Olga Šípková (47) se vždy věnovala individuálním disciplínám. Nejtěžší pro ni bylo zvyknout si na to, že v soutěži ji někdo vede. „Musela jsem si zvyknout na to být s mužem. Vůbec jsem se necítila být uvolněná.“

     

    Olga Šípková se svým tanečním partnerem
    Autor: ČT
  • 9.

    Ondřej Bank a Kamila Tománková

    Ondřej Bank (35) má kvůli tanci problém s manželkou. Jeho žena se bojí, aby se během žhavých choreografií do své taneční partnerky nezamiloval. „Trochu žárlila, ale tak zdravě,“ tvrdí Bank.

    Ondřej Bank se svou taneční partnerkou
    Autor: ČT

  • 10.

    Roman Zach a Andrea Třeštiková

    Roman Zach (43) je známý tím, že je nadprůměrně vysoký. Měří neuvěřitelných 204 cm a při tanci s tím má občas problém. „Některé pozice jsme přetvořili, takže partnerka je místo na zemi ve vzduchu,“ přiznává Zach.

    Roman Zach se svou taneční partnerkou
    Autor: ČT

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

blekyn2012: Plodková je jasná anorektička - viz vlasy začínající od poloviny hlavy, prořídlé (na fotce má vlasy uměle napletené/zahuštěné). Už by ani víc zhubnout nemohla, když váží 30kg i s postelí... Jistě to bude favoritka paní Františky . A Bittnerová je zase odporná vyžraná prasnice, nechápu, kdo v ní může vidět nějaký sex-symbol. Je fakt hnusná. Anna K. vypadá na 70 let .

(10. 09. 2016 10:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy