Detektivní seriál z produkce Česká televize odstartoval již minulé pondělí. Hlavní roli ztvárňuje oblíbený herec Hynek Čermák (43). Představuje drsného a svérázného detektiva Kuneše, který se rozhodně ničeho nezalekne. Nerudnému policistovi, který byl do drsných Krušných hor přesídlen na „převýchovu“ za násilnické chování, sekunduje Lukáš Příkazký v roli nadporučíka Lupínka. Šéfa místního policejního oddělení hraje Alexej Pyško a v týmu má mimo jiné Jana Dolanského nebo „bankéře z reklamy“ Tomáše Jeřábka

Hned první díl si u diváků získal velikou oblibu. Stal se nejsledovanějším pořadem pondělního večera. Včera běžel druhý díl a opět měl celou řadu příznivců. Stal se opět nejvyhledávanějším pořadem po 20. hodině. Přihlíželo mu neuvěřitelných 1,3 mil. diváků.

Velmi sledovanými pořady byly také Ohnivý kuře a kuchařská show MasterChef. Oblíbenou detektivku však svým počtem diváků zdaleka nepřeválcovaly. Uvidíme, zda si Rapl příští pondělí opět udrží přední pozici. Ještě nás čeká jedenáct napínavých příběhů.

Fotogalerie
25 fotografií