Už šestá řada talentové soutěže, která se v Česku a na Slovensku vysílá od roku 2010, se má na obrazovkách objevit začátkem září. Tentokrát však nepůjde naladit na FTV Prima, ale pouze na nové slovenské stanici, která k nám míří.

Slovenská skupina JOJ totiž získala licenci na plnoformátový televizní kanál JOJ Family, který by měl zábavný pořad přenášet. Nová stanice by měla vysílat 24 hodin denně zčásti v původním slovenském nebo českém znění a zčásti s českým dabingem. JOJ Family má zájem konkurovat našim stálým českým televizním kanálům a programově bude zaměřena na celou rodinu.

„Čeští diváci se také mohou těšit na reality formát Soudní síň, který se natáčí speciálně pro JOJ Family v českém jazyce a s českými protagonisty,“ prozradila Blesku manažerka Miroslava Klempová.

„V programové nabídce nebudou chybět ani úspěšné slovenské seriály předabované do češtiny, například současný komediální hit Naši, českému publiku již známý Dr. Dokonalý nebo Dr. Ema v hlavních rolích se Soňou Norisovou a Zuzanou Kronerovou,“ dodala.

Bezplatnou televizi bude možné v českých domácnostech naladit pomocí digitálního zemského vysílání a také prostřednictvím kabelu a satelitu. Dosud bylo pod TV JOJ u nás možné naladit tematický kanál JOJ Cinema, který je zaměřený pouze na filmy. Podobně jako JOJ chystá expanzi na sousední trh i česká FTV Prima. Na Slovensku chce provozovat zřejmě několik programů.

Další trumfy JOJ Family

ZÁBAVNÉ

Uhodni můj věk – soutěžní zábavná show

Soudní síň – reality show

ZPRAVODAJSTVÍ

Krimi – zpravodajská relace

Noviny – zpravodajský pořad

SLOVENSKÉ SERIÁLY V ČEŠTINĚ

Dr. Dokonalý – dramatický seriál o soudním znalci

Naši – ironický seriál o pětičlenné rodině

Dr. Ema – seriál o životě psycholožky

SLOVENSKÉ SERIÁLY VE SLOVENŠTINĚ

Zoo – komediální seriál z prostředí zoologické zahrady

Kdyby bylo kdyby – dramaticko-komediální seriál

Talent živě na Blesk.cz

Talentovou show můžete sledovat každou neděli večer v přímém přenosu přímo na webu Blesk. cz. Česko Slovensko má talent nové televize JOJ Family startuje už 4. září. Kromě živého vysílání najdete na Blesk.cz to, co se do televize nevešlo, a to nejlepší ze zákulisí.

 

Fotogalerie
19 fotografií