Abiho oponentem bude zejména Aleš (44), který se s Abim neshodl už loni, když spolu natáčeli poprvé. Co všechno prchlivému Egypťanovi vyčetl? „Nutil jsi hosty dojídat, i když nechtěli, sám jsi se nedotkl jídla, které ti dával hostitel. Je úplně jedno, čím si to omlouváš. Jednou se chováš tak, podruhé jinak, a nepřijde ti to divné. A když jsem se o ten váš hnuslám začal zajímat, zjistil jsem, že to tak máte úplně ve všem. Zjistil jsem, že s vaší kulturou se nejde domluvit. Buď se vám můžeme podřídit, nebo vás tolerovat, jiná volba není,“ zlobí se Aleš.

Video
Video se připravuje ...

Poslední večeře Prostřena: Útok na Egypťana Abiho! Nevyznáváš islám, ale hnuslám! FTV Prima

Později Aleš na kameru svůj názor vysvětlil a ještě rozvedl. „Oni nerespektují, a sami vyžadují, aby byli respektováni. Navíc jsem viděl, co jim víra umožňuje, za co všechno se mohou skrýt, jaká zvěrstva mají povolena… Přijde mi to hnusné. Ať už je to vztah k devítiletým holčičkám, to, že chlap může zabít jiného chlapa, vzít si jeho ženu do otroctví a vzít mu jeho majetek. Napadlo mě, že tomu budu říkat hnuslám,“ dodává.

Video
Video se připravuje ...

Aleš z Prostřeno: Jak jsem to myslel s hnuslámem? Za vírou schovávají zvěrstva! FTV Prima

Jak to v nejkonfliktnějším díle Prostřeno dopadne? Sledujte letní speciál Prostřeno! – Poslední večeře v neděli 14. srpna v 17.35 na Primě!

Připomeňte si, jak se Abi k hostům choval v minulé sérii!

Video
Video se připravuje ...

Strach, hrůza a slzy v Prostřeno: Proč křičel Egypťan Abi? FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Faraonova pomsta? V Prostřeno vaří ďábelský Egypťan! Buď to sníš, nebo…! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Msta v Prostřeno: Ďábelskému Egypťanovi dali chlast a vepřové! FTV Prima

Fotogalerie
1 fotografie