Jako první vyfasoval ránu Giorgio, který se během čekání, než hostitelka Katka uvaří, bavil tak, že vylovil z jejího akvária rybičku a dal ji do sklenice na víno. Povzbuzován svými kolegy vše provedl poměrně zkušeně a rychle, jenže měl smůlu, že hostitelka stála ve dveřích a vše viděla. Rozlícená pak přišla, vtipálkovi vrazila předpisový záhlavec a rybičku vrátila do přeci jen rozměrnější skleněné nádoby.

„Jako chápu to, byla to sranda. Mně se to nelíbilo, vyloženě mě to neurazilo. Já bych to ale neudělala,“ řekla vyučená kuchařka Katka z Ostravy-Poruby. A to nebylo všechno, pak začal u stolu vtipkovat Lukáš a Katka propleskla i jeho. Tahle alternativní máma má zkrátka alternativní postup výchovy dalších soutěžících a pro výchovnou ránu nejde daleko.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno FTV Prima

Kdo je alternativní Katka?

Kateřina se vyučila kuchařkou a před mateřskou dovolenou pracovala jako servírka. Má dva malé syny – pětiletého Adama, který vyžaduje stálou péči, otcem sedmiměsíčního Hynka je její současný partner. Rodina bydlí v bytě 3+1 v Ostravě-Porubě. Přes všechny těžkosti se starším synem mluví Kateřina o svém současném životě jako o šťastném. Upřednostňuje alternativy ve výchově, kosmetice, léčbě i v životním stylu. Do pořadu se přihlásila, protože ráda vaří a myslí si, že i dobře. Prostřeno! je pro ni výzva s možností vyhrát – v tom případě by si ráda koupila nový gauč a skříň. 

VŠE O SOUTĚŽI PROSTŘENO NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!