V předposledním kole soutěže Tvoje tvář má známý hlas měl Adam Mišík za úkol dokonale napodobit Karla Gotta s jeho písní Trezor. Pro mladého zpěváka to byl nelehký úkol, ale zhostil se ho naprosto skvěle. Pochválil ho i samotný Gott, který si jeho vystoupení nenechal ujít.

Na Adamovi Mišíkovi se mi líbí, s jakou chutí jde do každého vystoupení. Je vtipný, všestranný a má talent. A hlavně je nad věcí, sám se baví, a tím pádem to není urputný soutěžící. Jeho vystoupení odpovídá přesně smyslu formátu pořadu Tvoje tvář má známý hlas,“ řekl Blesk.cz zlatý Slavík.

Divácky oblíbený pořad sleduje s chutí. „Musím říct, že už dlouho jsem se u televizního pořadu tak dobře nebavil jako u tohoto. Představuji si, že kdybych byl v porotě, bylo by pro mě velmi těžké soutěžící bodovat, protože jsem nezaznamenal jediné vystoupení, které by bylo nejisté nebo nepovedené. Všichni jsou dobří a zábavní, včetně poroty. V některých zemích je porota až příliš vážná, téměř profesorská, kdežto ta naše skvěle baví diváky,“ dodal Gott, který je po prodělané rakovině a následné operaci břicha v domácím léčení.

 

Fotogalerie
9 fotografií