Slovenka žijící v Praze uvěřila v Boha až později. K víře ji přivedly spolužačky, díky nimž překonala administrativní pracovnice později mnoho životních překážek.

Jednou z nich byla i smrt jejího prvního partnera a zároveň snoubence. „Na škole jsem si našla přítele, který byl také věřící. Měli jsme se brát, on měl ale autonehodu. Půl roku byl v nemocnici, ale nakonec zemřel na selhání organismu,“ zavzpomínala Maja.

Po letech si našla jiného přítele, se kterým se léta jen kamarádila. Už dva roky sdílejí společnou domácnost a v září chystají svatbu. „Myslím, že každý to má nastavené jinak. My s partnerem uznáváme první sex až po svatbě,“ přiznala žena, která se už těší na líbánky.

Už teď ale ví, že se nikdy nestane matkou. „Partner nemůže mít děti,“ posteskla si. Jako životní prohru to ale nevnímá. „Je mi to líto, ale beru to jako fakt. Uvažovali jsme o adopci, protože bych si děti přála,“ dodala s tím, že naděje umírá poslední.

Vysokým sebevědomím Maja nikdy neoplývala. To se ale po proměně Blesku změnilo. Kadeřnice oživila jemné vlasy novou barvou a pomocí tužidla a kulmy dodala kadeřím objem. Vizážistka naší proměňované pochválila čistou pleť bez jediné vrásky a naučila ji pár triků s líčidly.

Stylista využil její velmi štíhlé postavy a ukázal, jak nechat vyniknout dlouhým nohám. V obchodním domě C&A jí vybral mladistvé a trendy oblečení. Pak už stačil jen široký úsměv a z Maji se stala zcela nová žena.

Psycholog radí: Jako katolička by neměla mít sex vůbec!

„Dříve bylo dost běžné, že partneři měli první sex až po svatbě. Dnes už je to velmi výjimečné. Dotyčná by se měla poradit nejen s knězem, ale vzhledem ke svému věku také s gynekologem. Protržení panenské blány totiž bývá velmi bolestivé a někdy je nutný chirurgický zákrok,“ řekl Blesku psycholog PhDr. Jiří Novák.

„Navíc pokud je její partner skutečně neplodný, neměla by mít sex vůbec. Katolíci totiž – jak známo – mohou souložit jen za účelem početí,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Proměna věřící Maji (39) ze Slovenska: Bude mi čtyřicet a ještě čekám na první sex! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený, Mária Rušinová

Přihlaste se i vy!

V pořadu Úsměv vám sluší se reportérka Tereza Kühnelová za pomoci týmu odborníků snaží změnit život ženám s těžkým životním příběhem. Pořad se vysílá každou druhou středu na Blesk.cz. Pokud i vy chcete najít svou krásu a změnit svůj osud, napište nám a pošlete svou fotografii na promena@blesk.cz a my vám vykouzlíme úsměv na tváři.

Fotogalerie
11 fotografií