Poslední soutěžící Petr se živí jako popelář a žije s přítelkyní v rozestavěném domě v Hluboké u Borovan, kam si také pozve své hosty. Ale ještě předtím, než začne vařit, bude muset postavit kuchyňskou linku. Ta vyroste uprostřed místnosti ze skříněk, které budou každá jinak velká.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno – exot bez kuchyně FTV Prima

To ale Petrovi nezabrání v tom, aby předvedl svůj kuchařský um. I když kuchyň málem podpálí a rozmlátí několik křepelčích vajíček, vyzbrojí se obrovskou lahví alkoholu, která ho uvede do pohody.

„Petr klidně může nasadit vysokou laťku,“ zapřemýšlí čtvrteční hostitelka Jana. A také, že ano. Jako volnou zábavu Petr zvolí vážení protihráčů, aby všichni zjistili, kolik za soutěžní týden přibrali. A šokující nebudou ani tak čísla, která váha ukáže, jako pedikúra soutěžících. Okopané, špinavé a modré nehty nebudou chybět.

Video
Video se připravuje ...

Soutěžící Prostřeno museli do plavek a na váhu! Ukázali, co jste vidět nechtěli! FTV Prima

Jako vrchol všeho Petr schytá na závěr kritiku od své přítelkyně, která ochutná jeho soutěžní menu. Zkritizuje mu syrová kachní prsa, tuhou omáčku k hlavnímu chodu, ale nakonec ho ze soucitu na kameru ohodnotí 8 body. Přiopilý Petr si s tím však hlavu dělat nebude. Jak dopadne finálový večer, sledujte v 17:55 na Primě.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno – opilí FTV Prima

Fotogalerie
1 fotografie