Je jich osm. Osm českých celebrit, které se nezalekly a rozhodly se pro účast v novém pořadu se zahraniční licencí Tvoje tvář má známý hlas. „Bylo to nejvíc probdělých nocí, které jsem při práci zažila. Budila jsem se hrůzou, hledala, přemýšlela, ptala se. Absolvovala jsem během těch tří měsíců asi 300 telefonů a 80 schůzek. Prožívala jsem strach, cítila odpovědnost a měla obrovské ambice nic nezkazit. A pak mě čekal pocit štěstí, když například Ivana Chýlková řekla »ano«, když jsem poprvé slyšela zpívat Hanku Holišovou, když se poprvé všichni sešli v ateliéru a já viděla, že jsou do jednoho opravdu skvělí,“ potvrdila deníku Aha! kreativní producentka Simona Matásková.

Z Tváře se stal nečekaně trhák. Každý víkend usedají k televizním obrazovkám téměř dva miliony diváků. Ostatní české celebrity tedy hledají možnost, jak by se v tomto projektu mohly zviditelnit. „Na Nově jsou z toho všichni v šoku, protože se strhla obrovská lavina zájmu ze strany celebrit. Volají, ptají se, a dokonce se samy nabízejí, že by v této show chtěly účinkovat, přitom se ale vůbec ještě neví, zda se bude připravovat druhá řada,“ uvedl zdroj z prostředí soutěže. 

Dostat se do Tváře ale není vůbec jednoduché. Všichni herci totiž musí na castingu projít také hlasovými zkouškami a předvést, jak jsou na tom se zpěvem, který je nezbytným požadavkem. 

Celou soutěž pro produkční firmu Endemol vyvinula španělská Antena 3, která ji také v roce 2011 pod názvem Tu cara me suena poprvé odvysílala. Endemol ji od té doby prodal do více než 40 zemí světa.

Kdo při Tváři nejvíce trpí? To najdete zde>>>

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Tvoje tvář má známý hlas Adam Mišík: Museli schovávat moje přirození! Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií