Už pondělní díl pořadu Prostřeno, ve kterém vařil David, vyvolal na sociální síti řadu ostrých poznámek. Ne však proti hostiteli, který měl doma takový nepořádek, že se jeho hosté štítili jíst jeho jídlo, ale proti jeho účasti v soutěži.

Ten pán na tom evidentně není stejně jako ostatní soutěžící,“ upozorňuje jedna ze soutěžících a další se přidává: „Je jasně vidět, že je nemocný. Neměl se přihlásit, případně mu to měli příbuzní rozmluvit. A pokud ne oni, tak televize,“ myslí si další z diváků kulinářské show. Lidí, kteří si všimli, že David žije v trochu jiném světě, je víc.

„Je mi pána upřímně líto. Očividně vnímá svět jinak než ostatní racionálně uvažující lidi,“ myslí si paní Jana a i další názor se nese ve stejném duchu. „Ten člověk se snažil, ale prostě je nemocný,“ doplňuje další divák.

Zesměšňovat člověka, který je evidentně nemocný, a urážet ho na kameru je ubohost. Ani jedna z fiflen mu nenabídla pomoc, ale pomlouvat umí každý,“ opřela se jedna z divaček i do Davidových soupeřek.

Video
Video se připravuje ...

V TV jste neviděli! Špindíra David z Prostřeno: Co dělá, když nemůže spát? Vymýšlí vtipy! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno, na které nezapomenete! Zatuchlý, vzduch, špína a nepořádek! U koho se jí? FTV Prima

Fotogalerie
4 fotografie