Také vítězka Andrea Bezděková (21) rozdělila český národ na dva tábory. Jedni jsou z ní nadšení, druzí by jí nejraději nasadili pytel na hlavu. Na čem se ale shodne většina diváků, je obsah přenosu. Jedním slovem ho ohodnotili jako nudu.

Každá z dívek měla co do sebe. Jen mě moc zklamal obsah přenosu. Diváci neměli skoro šanci dívky poznat. Nechápu vypuštění volné disciplíny a paskvil Miss Hlava, to bylo něco tak tristního, že to nemůžu dál slušně komentovat. Dříve byla miss zábavná a vtipná show pro celou rodinu, nyní připomíná zmatenou promo akci, chyběly už jen hrnce,“ rozhořčila se nad soutěží divačka Martina Z.

Další s ní souhlasí: „Opravdu v posledních letech Miss nic závratného (až na pár výjimek) nepředvedla. A celková úroveň a způsob vedení této soutěže spíš klesá než naopak,“ míní Joana B.

„Program byl tak trapnej, až mě bylo líto holek. Rok od roku jde tahle soutěž dolů,“ říká Marcela Š.

A takových názorů na program soutěže se na internetových diskusích rozmohly desítky. Lidé jsou zkrátka otrávení a raději dají přednost sledování buď českého filmu, a nebo nové a na rozdíl od České Miss zábavné show Tvoje tvář má známý hlas, jako tuto sobotu, kdy ji sledovalo 978 tisíc diváků.

Jak hodnotíte soutěž Česká Miss vy?
Celkem 1945 hlasujících

Sledovanost:

Česká Miss 2016 – 774 tisíc (Tvoje tvář má známý hlas – 978 tisíc)

Česká Miss 2015 – 915 tisíc (Hněv Titánů – 730 tisíc)

Česká Miss 2014 – 781 tisíc (U mě dobrý – 810 tisíc)

Česká Miss 2013 – 861 tisíc (Hranaři – 1,113 tisíc)

VŠE O ČESKÉ MISS 2016 ČTĚTE ZDE!!!

Fotogalerie
7 fotografií