Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

6 let Prostřeno: Tohle je 6 největších exotů historie kulinářské show!

/
  • Video se připravuje ...
    26. března 2016 ● 18:00

    Téměř tisíc dvě stě dílů, více než pět tisíc receptů a celkem čtyři vydané kuchařky. Taková je bilance stálice televizních obrazovek – oblíbeného pořadu Prostřeno! Televize Prima jej vysílá od března 2010 a od té doby se stále těší divácké popularitě. Podívejte se na 6 nejbizarnějších soutěžících, kteří kulinářskou show prošli. Připomeňte si jejich patlalství, hysterie, emoce i urážky!

  • 1.

    Největší patlalka: Nikol a její legendární porcování zmrzlé kachny!

    Video
    Video se připravuje ...

    Exoti v Prostřeno! – Nikol Bartošová FTV Prima

    Mladičká blondýna Nikol z Turnova pracuje jako servírka. Znovu začala studovat, ale dálkově. Žila s rodiči a bratrem v novém rodinném domě. Říká, že vaření je její největší koníček, který chce předvést celému národu. Předvedla se ale jako největší patlalka. Nerozeznala ani petržel od celeru a přípravu kachny předtím viděla asi jen z rychlíku...

  • 2.

    Největší špindíra: Gizela nečekala, že hosté půjdou šmejdit do pokoje

    Video
    Video se připravuje ...

    Exkluzivní rozhovor: Gizela Jeřábková, soutěžící z pořadu Prostřeno! Blesk - Jitka Pecharová

    Paní Gizela má základní vzdělání, pracovala jako prodavačka, během soutěže byla však bez práce. Bydlí v Hradci Králové v bytě 3 + 1 s jednou ze svých dvou dcer a její rodinou. Rozvedená Gizela, která vyrůstala v Budapešti a na Slovensku, má část rodiny ve francouzském Dijonu a o Češích si nic dobrého nemyslí. Do soutěže ji přihlásila dcera, která považuje maminku za dobrou kuchařku. Soutěžící ji označili za největší špindíru...

  • 3.

    Největší hysterka: Ruská krasobruslařka dostala nekontrolovatelný záchvat

    Video
    Video se připravuje ...

    Hit Prostřena: Bláznivá soutěžící, která snad byla na drogách! FTV Prima

    Darja byla studentka střední školy v Karlových Varech (studovala dálkově), narozená v Rusku, ale již řadu let žije s rodinou v Čechách. Otec je podnikatel, matka bývalá atletka, Darja život zasvětila krasobruslení. Její hysterické chování se stalo hitem internetu.

  • 4.

    Největší averze: Alenu poslali k jinému stolu!

    Video
    Video se připravuje ...

    Prostřeno! FTV Prima

    Rozvedená Alena z Děčína nesedla své hostitelce, která ji chtěla poslat dokonce k jinému stolu. Svou účast korunovala tím, že si ke stolu ve finále přinesla jídlo v ešusu.

  • 5.

    Nejdrsnější taktika: Veronika poslala do pr**e i diváky

    Video
    Video se připravuje ...

    Nenáviděná Veronika z Prostřeno! má vzkaz pro diváky: Jděte do prd**e! FTV Prima

    Veronika je vyučená a pracovala jako prodavačka. Nyní je na mateřské dovolené. Zatím je svobodná, má dvě děti a s partnerem plánují brzo svatbu. Rodině věnuje nejvíce času. Veronika se netají tím, že se do pořadu přihlásila hlavně kvůli možné finanční výhře. Už od prvního dne ji ale pohltila nenávist ke konkurentce Gabriele, a nakonec poslala do prd**e i diváky!

  • 6.

    Nejsprostší nadávky: Jana si se soutěžícími vůbec nesedla

    Video
    Video se připravuje ...

    Prostřeno! Sprosté Janě ruply nervy! Menu plné nadávek a urážek! FTV Prima

    O zřejmě nejvulgárnější díl Prostřena se postarala vulgární soutěžící Jana. I zde převládla řevnivost nad kuchařským uměním a u stolu padaly opravdové perly!

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

datelobecny: Tondo, to chce klid. Viděl jsi někdy toho anglickou obdobu Come Dine with Me? Myslíš, že angličani se chovají líp? Pomluvy, závist, intriky, neupřímnost a falešná vřelost to tam vidíš na denním pořádku. Češi jsou akorát víc upřímnější, ale pro mne je lepší, když mě někdo hned pošle někam, než když se na tebe usmívá, ptá se jak se máš, jak to dělají angláni, ale pak se nestačíš divit, co je to za póvl.

(27. 03. 2016 01:28)

kolemdokola:  Podpořte demonstraci v Praze za naši Českou republiku pro nás. Postavte se proti zatýkání vlastenců.

(26. 03. 2016 23:13)

naidka: Souhlas, Ganzi.

(26. 03. 2016 20:45)

naidka: Stačila mi chvilka prvního videa. Slepice, která věděla, že příští den bude vařit se štábem, si nedala rozmrazit ty kačeny, Kačena. Nechutné, jak se s nima mordovala, husa vypatlaná.

(26. 03. 2016 20:42)

tarka: no, tak vy do toho národa patříte taky, že...nenapadlo vás, že se soutěžící musí přizpůsobit scénáři, aby se na to lidi koukali? Tedy, ne že by tam nebyly různé zvláštní existence, ono totiž už dávno nejde o pořad o vaření, ale stupidní reality show.

(26. 03. 2016 20:09)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy