„Že bychom se podívali na ty dárečky?“ hrne se skladník Tomáš k dárku od Soni. Natěšený úsměv se mění v křeč, když balíček od Soni rozbalí. „Děvčata, to je asi antistresová koule...“ neví, co říct jiného.

Mladá hospodyňka je ovšem ze svého daru v podobě předmětu znázorňujícího ženské ňadro u vytržení a poťouchle se mu směje. „Doufám, že antistresový míček ho potěšil! Opět to vyvolalo zábavu,“ svěří Soňa na kameru.

Její soupeř ale nadšený není. „Abych pravdu řekl, nevím, co si o tom mám myslet. A jsem zvědavý, co na to řekne moje přítelkyně,“ rozhodí rukama skladník v kuchyni, kam se uchýlí připravit hlavní chod.

Jenže pořezaná Soňa svými sexuálními narážkami nebude Tomáše popichovat jenom ve středu, ale i v dalších dnech. Korunu tomu nasadí během páteční večeře, kdy pohodovému skladníkovi řekne, že při mluvení celá lavice, na které oba sedí, vibruje.

„Já už nevím, co na to odpovídat, to už je nad moje síly. Fajn holka, ta Soňa, ale asi delší pobyt jako dovolenou bych nedal. Je toho už na mě dost, mně přijde, že to přehání,“ komentuje sexuální výpady své soupeřky.

Barevný obvaz

Modelka Soňa se po svém pondělním karambolu, kdy si pořezala prst a musela si ho nechat ošetřit v nemocnici, rozhodla obvaz na palci sladit s oblečením. Dnes tak dorazí se žlutým obvazem, ve čtvrtek s puntíkovaným a v pátek si dá na ruku obvaz pruhovaný. Připomeňte si, jak se Soňa ošklivě pořezala:

Video
Video se připravuje ...

Krvavé Prostřeno! Hostitelka se ošklivě pořezala a musela do nemocnice! FTV Prima

Fotogalerie
8 fotografií