„Tady jsou potraviny prošlé i několik let,“ kroutí Nina nechápavě hlavou. A hned se ptá jednoho z chlapců, co ten den jedl, protože v noci zvracel. „Jogurty? Tyhle prošly o Vánocích,“ děsí se podnikatelka a do popelnice vyhazuje celý pytel potravin!

Už při příchodu do barabizny se maminka dvou dětí bojí každého kroku. Nesnáší pavouky a dává to hlasitě najevo. Když ale s dětmi nadzvedne »svou« postel, pokoušejí se o ni mrákoty! Prach, odpadky, špína... „Pojď se na to podívat, Jirko! Čí je tohle vizitka?“ ptá se netečného otce rodiny.

Vzhledem k tomu, že nová maminka vyházela všechno jídlo, muselo se jít nakoupit. Protože pochází z bohaté rodiny, na peníze moc nehleděla. To ale vyvolá spory s řidičem z povolání, který chodí ve volnu na melouchy, aby uživil rodinu. Soužití dvou sociálně rozdílných rodin uvidíte už ve středu na TV Nova.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zvracení a roky prošlé potraviny! TV Nova

Nina (36) a Dušan (39) ze Zbůchu u Plzně

Manželé jsou spolu 21 let. Prošli si krizemi, ale jinak jsou velmi harmonický pár. Tráví spolu čas doma i v práci, mají stavební firmu. Problém mají jen s dětmi Sabinou (12) a Dušanem (8), které jsou rozmazlené a rodičům nepomáhají.

Nina (36) a Dušan (39) ze Zbůchu u Plzně
Autor: Foto: TV Nova

Ingrid (35) a Jiří (47) ze Spálova

Prodavačka má z předchozího vztahu Jirku (17), Nikolu (13) a dvojčata Richarda a Patrika (10). S Jiřím, který přes týden jezdí s kamionem, mají Vojtíška (4). Jirka jezdí domů jen na víkendy, nedokáže komunikovat a je výbušný.

Ingrid (35) a Jiří (47) ze Spálova
Autor: Foto: TV Nova

Fotogalerie
7 fotografií