Hostitelka Ilona se bude snažit, aby páteční večer byl pro její hosty výjimečný. To se jí určitě povede, ale ne pouze její výbornou kuchyní a příjemným vystupováním. O „zábavu“ se opět postará prudič Michal, když ho soupeř Jakub požádá, aby v poslední soutěžní den nevyvolával hádky. „Já to ku*vím celý týden?“ vyjede Michal nepříčetně. „Zbytečně vyvoláváš konflikty s Terezou,“ sdělí mu jasně Jakub.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Drsné zúčtování s hulvátem Michalem! Všem nám to kur**š! FTV Prima

Tato hádka ho vytočí natolik, že odejde od stolu. „On se nepouští do konverzace, aby naslouchal, ale aby se postavil proti vám. Nemá to cenu,“ řekne moudrá Ilona a bude utěšovat Terezu, která je po celém týdnu už z Michala psychicky vyčerpaná.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Útěk z natáčení? Kdo utekl před konfrontací? FTV Prima

Nakonec se Michal ke stolu vrátí a třešničkou na dortu bude jeho snaha zjistit, jak nejvýš jeho protihráči bodovali. On přizná, že jeho nejvyšší hodnocení bylo číslo devět. „Debata o bodech mi přišla nevhodná,“ nenechala se do hry zatáhnout Ilona. „Chtěl jsem, aby se ukázalo na kameru, kdo sem šel pro peníze,“ vysvětlí Michal. Jak poslední večer dopadne, sledujte v 17:55 na Primě.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno FTV Prima

Fotogalerie
1 fotografie