Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sex s kačerem a Madonna provádějící sado-maso: 10 nejhorších filmových sex scén!

/
  • Podívejte se na deset nejhorších sexuálních scén v populárních filmech!
    17. února 2016 ● 21:35

    Toužebné pohledy, něžné doteky a dokonalé milostné scény podkreslené romantickou hudbou. Sex ve filmu je prostě vždy dokonalý a promyšlený do nejmenších detailů! Tedy až na pár výjimek... Ještě než do kin vtrhl film 50 odstínů šedi, který je drsnějšími sexuálními scénami prošpikovaný, bylo tu pár filmových pokusů, jejichž tvůrci se BDSM do snímku snažili dostat a moc se jim to nepovedlo. Například taková Madonna polévající svého partnera voskem nebo Joseph Fiennes svazující Heather Graham hedvábným šátkem. Podívejte se do galerie na nejhorší sexuální scény ve slavných filmech!

  • 1.

    Tělo jako důkaz (1993)

    Praskající oheň v krbu, svíčky zapálené vedle postele a polonahá Madonna, která svádí Williema Defoe! Na filmové scéně, která vznikla pod taktovkou Uliho Edela, by nebylo nic špatného. Jenže milostnou scénu, která se z počátku odvíjí velmi dobře, zkazí okamžik, kdy Madonna do rukou uchopí svíčku a horkým voskem začne polévat hruď svého partnera. Ani na tom by nebylo nic špatného, jenže tato scéna trvá přes dvě minuty a místo toho, aby to vypadalo sexy a diváci přitom ztráceli dech, působí to spíš směšně…

    Tělo jako důkaz
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 2.

    Základní instinkt 2 (2006)

    Nekonečně dlouhé nohy Sharon Stone a scéna, kdy záměrně dává pomalu nohu přes nohu, aby mezi nimi zůstala jen malinká skulinka. Legendární scéna, na kterou se dívalo mnoho mužů dokola a dokola, pochází ze Základního instinktu. V roce 2006 Michael Caton-Jones natočil pokračování populárního filmu, v němž opět zazářila nádherná Sharon a opět měla oplétačky se zákonem. Jenže… i když je Sharon stále krásná ženská, která předváděla opět své dlouhé nožky, scéna, v níž uhání ve sporťáku se Stanem Collymorem, se moc nepovedla. On vypadá, že je naprosto mimo, a blonďatá kráska najednou strčí ruku mezi své nohy, hlasitě sténá a svíjí se a místo toho, aby scéna vypadala sexy, je spíš k smíchu.

    Základní instinkt
    Autor: Reprofoto Youtube

    Základní instinkt
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 3.

    Posedlost (1992)

    Smyslná Juliette Binoche se ocitne v milostném trojúhelníku, na jehož dvou koncích je otec a syn. Film Louise Malleho Posedlost je celý o vášni mezi krásnou Juliette a Jeremym Ironsem. Sexuální napětí mezi hlavními hrdiny by se dalo krájet, ovšem sexuální scéna na dřevěné podlaze se moc nepovedla.

    Posedlost.
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 4.

    300: Vzestup říše (2014)

    Tuto sexuální scénu předchází roztržka mezi Evou Green, která ve filmu hraje královnu Artemisiu a bojovníka Sullivana Stapletona coby Themistoclese. Nejdříve se zdá, že jde jen o hádku, ale poté, co královnin udatný bojovník krásnou brunetku strčí a ona narazí na stůl s mapami, všichni vědí, jak tohle dopadne… divokým sexem.

    300:Vzestup říše
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 5.

    Showgirls (1995)

    Paul Verhoeven diváky ve svém filmu zavede do hříchem prorostlého Las Vegas. Režisér diváky zavádí do nočních klubů, které jsou plné nejen krásných polonahých žen, ale také hříchu! Na první pohled se nabízí pěkná podívaná, jenže má malinkou trhlinu, jíž je milostná scéna v bazénu. Pozdní večer, šampaňské teče proudem a Kyle Maclachan v tryskající fontáně se něžně dotýká krásné Elizabeth Berkley. Dlouhá milostná předehra konečně dospěje k sexu. Jenže vyvrcholení ne a ne přijít a tak je nemožné, aby divák nevyprskl smíchy…

    Showgirls
    Autor: Reprofoto Youtube

    Showgirls
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 6.

    Láska s rizikem (2003)

    Sexy JLo a Ben Affleck! Lepší dvojici na romantickou komedii si divák nemůže přát. Jenže i s tímto duem se může narazit. Jennifer Lopez hraje lesbičku a Ben Affleck jí bude chtít „předělat“ na heterosexuála. Jenže k tomu je JLo svolná, až poté, co Ben „projde“ testem. Krásná herečka leží v županu na posteli s pokrčenýma nohama, kterýma klimbá k sobě a od sebe. „Je čas krocana,“ naznačuje. Ben jen zamumlá a tupě na ni zírá. „Hltej, hltej!“ vyzývá k orálnímu sexu a divák jen tupě zírá, copak za bizarnost se odehrává před jeho očima.

    Láska s rizikem
    Autor: Reprofoto Youtube

    Láska s rizikem
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 7.

    Zabij mě něžně (2002)

    Heather Graham se zblázní do záhadného muže jménem Adam, kterého ve filmu ztvárňuje Joseph Fiennes. Křehká blondýnka jejich náhodné setkání bere jako pouhý flirt, ale ten přeroste ve spalující vášeň. Scéna, kdy Adam, který skrývá svou druhou tvář sériového vraha, ováže kolem krku křehké blondýnce šátek, připomíná film 50 odstínů šedi. „Ztrácím kontrolu,“ šeptá vzrušená Graham. „Miluju to,“ dodává a scéna nabírá na trapnosti.

    Zabij mě něžně
    Autor: Reprofoto Youtube

    Zabij mě něžně
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 8.

    Mnichov (2005)

    Skvělá filmová podívaná od legendárního režiséra Stevena Spielberga! Až tedy na sexuální scénu. Eric Bana, příslušník tajné služby, se vrací domů do náruče své milující manželky Ayelet Zurer. Jejich setkání po dlouhé době skončí v posteli, a když už milostný akt spěje k závěru, Eric se začne vracet vzpomínkami zpět do tragických okamžiků, kdy Mnichov v roce 1972 hostil olympijské hry, a krása filmového díla se pomalu vytrácí...

    Mnichov
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 9.

    Barva noci (1994)

    Zakázaný vztah mezi psychologem a jeho pacientkou. Bruce Willis coby psycholog Bill Capa naprosto propadne kráse křehké Jane March, která ve filmu Richarda Rushe ztvárnila Rose. Tento psychologický thriller ukáže divákům sex snad na všech možných místech. Sexuální hrátky v bazénu, pak prosklené sprše a nakonec v sauně. Těžko říct, která z nich působí víc kýčovitě.

    Barva noci.
    Autor: Reprofoto Youtube

  • 10.

    Kačer Howard (1986)

    Sex s kačerem? Ano, i to je možné a to ve filmu Williarda Huycka. V něm něžná Lea Thomson svádí opeřence! Scéně, kdy se ho snaží přimět k sexu, se musíte jen smát a vykuleně zírat.

     

    Kačer Howard.
    Autor: Reprofoto Youtube

    Fotogalerie
    15 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

pajato73: horsi byl film TED. Jak ten medvidek jede ve skladu se zelenonou s tou blondatou prodavackou... aaauuuaauuuuaaaaaaaaaaaahahahahahahahaaaaaaaaaa

(18. 02. 2016 14:06)

vosavopruz: Naidka by tu scénu s kačerem zahrála líp

(17. 02. 2016 21:54)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy