Pátečního, tedy posledního večera v Prostřeno se ujme pivař Míra. Protože je rybář jeho menu podle toho bude také vypadat. Jako hlavní chod bude podávat pstruha na másle. A ne všem se tím trefí do chuti.

Nebude velkým překvapením, že největší odpůrkyní Mírova menu bude Gábina, která kromě kuřecího masa nejí nic. Ani ryby. A Mírovi to dá pěkně najevo. „Ten tvor je mi odporný, jíst to nebudu. I kdyby mi ji podal prezident, tak tu rybu nesním,“ oznámí brunetka. „Ale ochutnám, jaký máš chleba, protože mám hlad,“ dodá.

Video
Video se připravuje ...

Gábina poslední večer už poleze všem na nervy. TV Prima

„Mě už u Gábiny opravdu nic nepřekvapí. Jednou maso jí, jednou ne,“ zavrtí nechápavě hlavou čtvrteční hostitel Libor. Je tedy vidět, že rázná slečna nebude patřit mezi ty nejoblíbenější účastníky tohoto týdne.

Míra ale tomu dá také co proto. Při vaření totiž odhalí, že dobrý pstruh by měl asi vypadat trochu jinak. „Čerstvý pstruh má mít oko zabarvené, ne takhle vybledlé. Je vidět, že není nejčerstvější. Maso není vůbec tuhé,“ pohaní sám sobě hlavní chod. Ještěže ho v tu chvíli nemůžou slyšet protihráči.

Video
Video se připravuje ...

Mirek bude pátečním hostitelem a pěkně si pomluví vlastní jídlo. TV Prima

Fotogalerie
3 fotografie