Uhlazeného Pavla Králíčka (23), se kterým byla herečka tři roky, vyměnila za extravagantního Zelinku, s nímž poslední půlrok trávila každý den trénováním.

Zatloukat zatloukat

„S přítelem jsme se rozešli asi před dvěma měsíci. Ale ne kvůli StarDance, bylo to vyústění dlouhodobých neshod,“ svěřila se ještě v pátek Maruška a na dotaz, zda to mezi partnery nejiskří na parketě, mlžila. „To asi ne…,“ říkala nejistě.

Přistiženi

Jenže vítězství se muselo řádně zapít a alkohol uvolnil chování nejen Doležalové, ale i Zelinkovi. Přestali si dávat pozor. Fotografové deníku Blesk páreček přistihli, jak z večírku odchází sami ruku v ruce a s úsměvem od ucha k uchu. Marušce i Markovi držíme palce, ať jim to spolu klape nejen na parketě.

Desetitisíce za pár minut

Doležalová si dlouho od tance neodpočine. „Už máme s Markem na leden domluvená tři vystoupení. Alespoň z toho hned nevypadnu,“ těší se letošní vítězka StarDance s tím, že jako přivýdělek k herectví to není špatné. „Záleží na typu akce, ale když se pořádá ples třeba pro velkou firmu, tak jsou pořadatelé schopni za takové vystoupení zaplatit i desetitisíce,“ řekla Blesku produkční pražské reklamní agentury.

Kafe a cigárko

A navíc Maruška chytře vydala před Vánoci knihu s názvem jejího blogu Kafe a cigárko, která jde na dračku. Už při autogramiádě lidé málem zbořili knihkupectví. Knížka stojí necelé dvě stovky a v některých prodejnách už není k sehnání.

Sázky

Tatínek Doležalové si na dceru vsadil 500 korun ještě před začátkem přímých přenosů. „Vyhrál 2400 korun. Teď si rve vlasy, že nevsadil víc. Já doufám, že z toho něco budu mít, když budou ty Vánoce,“ směje se ryšavá herečka.

Maruška je klidná a tichá osoba. Nikdy prý nebyla ve vztazích konfliktní, ale se Zelinkou se prý dokáže hádat kvůli tanci až na krev, což jí začalo vyhovovat.

Fotogalerie
12 fotografií