Letošní StarDance je unikátní v tom, že k jejímu úspěšnému absolvování nebylo třeba tančit. Postup Lukáše Pavláska mezi nejlepší trojku překvapil všechny. Avšak pro hlavního bookmakera Fortuny Michala Hanáka byl už před soutěží černým koněm. A kdekdo se bojí jen pomyslet na to, že by soutěž opravdu vyhrál. Největším favoritem na prvenství je ale aktuálně Marie Doležalová v kurzu 1,27:1, stříbrná podle bookmakerů skončí Jitka Schneiderová (2,6:1).

„Fakt je ten, že obě dámy tančí moc pěkně a vyhrát by si zasloužily obě. Ať to bude jedna nebo druhá, bude to těsně, slovy klasika, o prsa korejské atletky. Každopádně během celé soutěže ve mně stále sílí očekávání, jestli český národ svoji recesistickou ‚misi‘ s krycím názvem ‚Lukáš Harapes‘ dotáhne do úplného konce. A jako bookmaker k tomu nemohu říct nic jiného, než že kurs 4,5:1 za trochu toho rizika stojí,“ uvedl Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Stejný názor má i další sázková kancelář Synot tip. Tam také nejvíce věří ve vítězství mladé herečky a blogerky Marie Doležalové. Druhé místo přisuzují sexy krásné herečce Jitce Schneiderové a bronzovou pozici pak komikovi Lukáši Pavláskovi, který tancuje jako medvěd brtník. Uvidíme ale, jak se s výsledky popasují diváci a jak v sobotu zamíchají kartami.

Fotogalerie
9 fotografií