Celý finálový večer SuperStar se nesl ve vánočním duchu a dobré náladě. Porotci byli také dobře naladění a užívali si atmosféru narvaného sálu a vidiny brzkého konce soutěže.

Posledykrat v tejto sezone idemeee! #idol #superstar2015

Fotka zveřejněná uživatelem @pavolhabera,Pro 6, 2015 v 11:24 PST

Všichni tři finalisté zpívali vánoční písně, oblékli také vánoční outfity a na všechny v sále a na televizní diváky přenesli vánoční náladu. To ale neznamená, že všichni tři zazpívali bezchybně.

Porota se ale zdržela negativních komentářů. Zřejmě kvůli Vánocům. A možná také kvůli tomu, že dostala dárky. Vánoční čepičku, šálu, adventní kalendář... To je zřejmě obměkčilo.

Druhou várku písní vybrali diváci. A ve většině případů byly výkony dobré, takže finalistům zas tak nezavařili.

V závěru přenosu ale skončil svět pro velkou část fanynek pod pódiem. V prvním vyřazovacím kole večera vypadl Pavol Kovaliček, který ze tři soutěžících dostal nejméně SMS. Vzal to ale statečně. A jeho soupeři se mohli jít připravovat na kolo, kde vytasili poslední trumf.

Krásná Emma Drobná si vybrala píseň kapely Coldplay – Fix you, při které už jednou dokázala, že na vítězství opravdu má a její sametový hlas dokáže leckoho pohladit na duši.

Sympatický mladík Štěpán Urban se rovněž dostal do finálové dvojky a vytasil se s písní Angie od kapely The Rolling Stones. A tím totálně odrovnal své fanynky, které v řadách pod pódiem téměř omdlévaly. Závěrečný potlesk byl monstrózní.

Nakonec se ale diváci přiklonili k tomu, aby si pohádkovou výhru 75 000 eur (2 000 000 korun) odnesla Slovenka Emma Drobná. Neodešla však pouze s penězi. Dostala i mnoho dalších cen, které jí předala porota. „Děkuji všem, kteří mi fandili. Byli jste nejlepší,“ vzkázala šokovaně všem svým fanouškům, díky kterým si teď bude moci užívat výhry.

Fotogalerie
13 fotografií